پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی

پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی

پاورپوینت-نقش-تغذیه-در-بیماران-سرطانی

دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی،
با فرمت ppt و در 29 اسلاید قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
چربیها:
تأمین انرژی، ویتامینهای محلول در چربی  و اسیدهای چرب ضروری
انتخاب اسیدهای چرب MUFA و PUFA به نسبت بیشتر و SFA و ترانس کمتر
MUFA: روغنهای گیاهی مثل زیتون، کانولا، بادام زمینی
PUFA: روغنهای گیاهی گلرنگ، آفتابگردان، ذرت، کتان و غذاهای دریایی
SFA: غذاهای حیوانی (گوشت، ماکیان، لبنیات)، روغنهای گیاهی نارگیل و پالم
چربیهای ترانس: هیدروژناسیون روغنهای گیاهی (مارگارین، شورتنینگها)، اسنک و بیسکویتها، لبنیات
کربوهیدراتها:
تأمین انرژی، ویتامینها، مینرالها، فیبر
منابع: میوه جات، سبزیجات، غلات کامل (نان، آرد و غلات)
ویتامین ها و مینرال ها:
بغیر از افرادی که بعلت عوارض درمان قادر به تغذیه مناسب نیستند نباید مکمل ویتامینی یا مینرالی داد (حداکثر تاDRI  100% ) زیرا مطالعات نشان داده اند که میتواند به پیشرفت سرطان کمک نماید. صرفاً در مواردیکه نتایج آزمایشگاهی کمبود یک ریزمغذی را نشان داد میتوان از مکمل آن استفاده نمود (مثلاً مکمل یاری با آهن در آنمی فقرآهن).  
بهتر است بجای مصرف مکملها از میوه ها، سبزیجات و غلات کامل استفاده نمود.
بیماران باید از مصرف مکملهای آنتی اکسیدانی (ویتامینهای A، C، E، بتاکاروتن، روی و سلنیوم) پرهیز نمایند و آنها را از منابع غذایی دریافت نمایند، زیرا نتایج مطالعات در این زمینه قطعی نمیباشد.
هيچ مدرک علمی مبنی بر اینکه مکمل های آنتی اکسیدانی یا داروهای گياهی قادر به درمان سرطان و یا توقف آن باشند وجود ندارد.

دانلود فایل


پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی

نقش تغذیه در بیماران سرطانی, دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در بیماران سرطانی, پاورپوینت در مورد نقش تغذیه در بیماران سرطانی, تحقیق نقش تغذیه در بیماران سرطانی, پاورپوینت درباره نقش تغذیه در بیماران سرطانی, پاورپوینت راجع به نقش تغذیه در بیماران سرطانی, ,,,

گوناگون

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید