دینا فایل / بررسی اثرملاتونین درزخم معده ناشی ازاتانول درموش صحرایی
بررسی اثرملاتونین درزخم معده ناشی ازاتانول درموش صحرایی
بررسی اثرملاتونین درزخم معده ناشی ازاتانول درموش صحرایی
اهميت مسأله:
همانطور كه مي دانيم راديكالهاي آزاد به DNA، پروتئين ها و ليپيدها از راههاي مختلف صدمه مي زنند و منجر به صدمه به ژن ها، پروتئين هاي ساختماني، آنزيمها و سطح سلولها مي شوند و از اين راه كليه اعمال بدن را مي توانند مختل كنند.
اتانول از آن دسته موادي است كه توليد راديكالهاي آزاد مي كند از جمله رايكالهاي اكسيژن، و از سنتز GSH جلوگيري مي كند و از ميزان آن را در بافتها كم مي كند. همچنين ميزان Malandial dehyde: MDA را افزايش داده و به طور كلي در حيوانات و انسان سيستم دفاعي آنتي اكسيدان بدن را ناتوان مي كند. بافتهاي مختلف با مصرف اتانول آسيب مي بيند از جمله كبد، سيستم اعصاب مركزي، قلب، ريه و بيضه ها. به نظر مي رسد معده نيز از جمله بافتهايي است كه تحت تأثير راديكالهاي آزاد حاصل از اتانول آسيب مي بيند مانند ايجاد زخم معده و همانطور كه مي دانيم مصرف اتانول و نوشيدني هايي كه حاوي آن است اگر چه در ايران بسيار كم ولي در سطح جهان معمول است. پس اگر بتوان ماده اي را يافت كه بتواند از توليد راديكالهاي آزاد حاصل از اتانول جلوگيري كند در عين حال خود نيز بي ضرر باشد، كمك بسيار بزرگي براي رفع اين مشكل كردهايم.
فهرست:
خلاصه
فصل اول
(۱-۱) اهمیت مسأله
(۲-۱) بیان مسأله
(۳-۱) اهمیت مسأله
فصل دوم: بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه
(۱-۲) زخمهای پپتیک
(۲-۲) اشکال غیر معمول اولسر پپتیک
(۳-۲) اپیدمیولوژی
(۴-۲) اتیولوژی
(۵-۲) پاتوژنززخم معده و عوامل مهاجم
(۱-۵-۲) اسید و پپسین
(۲-۵-۲) معیوب شدن سد مخاطی
(۶-۲) برخی از عوامل دفاعی در مقابل زخمهای معدی
(۱-۶-۲) ترشح موکوس و بیکربنات
(۲-۶-۲) جریان خون موضعی
(۳-۶-۲) پروستاگلندینهای داخلی
(۴-۶-۲) نیتریک اکساید
(۷-۲) روشهای ایجاد زخم معده تجربی
(۱-۷-۲) زخم دارویی یا روش شیمیایی
(۲-۷-۲) روش فیزیکی
(۸-۲) روشهای اندازهگیری زخم معده
(۱-۸-۲) J.Score
(۲-۸-۲) محاسبة Ulcer index
(۳-۸-۲) تغییرات در گردش خون معده
(۹-۲) کلستازیس
(۱۰-۲) سندروم کلستاز
(۱۱-۲) تظاهرات بالینی
(۱۲-۲) تغییرات بیوشیمیایی
(۱۳-۲) ارتباط یرقان انسدادی با اولسر پپتیک
(۱-۱۳-۲) تعریف بیماری اولسر پپتیک
(۲-۱۳-۲) انواع اولسر پپتیک
(۳-۱۳-۲) تعریف یرقان
(۴-۱۳-۲) بررسی شیوع اولسر پپتیک در بیماران یرقانی
(۵-۱۳-۲) سیروز
(۶-۱۳-۲) تعریف واریس مری
(۷-۱۳-۲) ظهور لیژنهای موکوسی معدی ـ رودهای در سیروز کبدی
(۸-۱۳-۲) سیروز صفراوی
(۹-۱۳-۲) سیروز صفراوی اولیه
(۱۴-۲) رادیکالهای آزاد
(۱۵-۲) رادیکالهای آزاد حاصل از متابولیسم o2
(۱۶-۲) الکل اتیلیک
(۱۷-۲) فارماکولوژی پایهای اتانول
(۱-۱۷-۲) مسیر الکل دهیدروژناز
(۲-۱۷-۲) سیستم میکروزومی اکسید کنندة اتانول (MEOS)
(۳-۱۷-۲) متابولیسم استالدئید
(۱۸-۲) اثر اتانول در GIT
(۱۹-۲) الکل و رادیکالهای آزادی که تولید میکند
(۲۰-۲) ملاتونین
(۱-۲۰-۲) منشأ ملاتونین در بدن
(۲-۲۰-۲) ساختمان شیمیایی و کریستالی ملاتونین
(۳-۲۰-۲) اهمیت ملاتونین
(۴-۲۰-۲) فارماکوکینتیک ملاتونین
(۵-۲۰-۲) اثرات جانبی ملاتونین
(۶-۲۰-۲) موارد منع مصرف ملاتونین
(۷-۲۰-۲) آنتاگونیست ملاتونین
(۸-۲۰-۲) تغییرات در ملاتونین با سن
(۹-۲۰-۲) مکانیزیم عمل ضد رادیکال آزادی ملاتونین و اثر آن بر روی NO ۵۷
(۱۰-۲۰-۲) طرز تشکیل رادیکالهای آزاد اسید چرب و مکانیسم عمل ملاتونین در مقابل آنها
(۱۱-۲۰-۲) رادیکالهای آزاد در مغز و عمل ملاتونین درمقابل آن
(۱۲-۲۰-۲) مکانیزمهای ضد رادیکال آزادی مغز
(۱۳-۲۰-۲) نقش ملاتونین
(۱۴-۲۰-۲) اثر پیشگیری ملاتونین از تولید رادیکال آزاد به وسیلة مصرف مزمن اتانول در مغز، ریه، قلب، کبد و بیضهها
فصل سوم: روش کار
(۱-۳) جامعة آماری
(۲-۳) فرد آماری
(۳-۳) نوع نمونهبرداری و نوع مطالعه
(۴-۳) محدودیتها و مشکلات
(۵-۳) ملاحظات اخلاقی
فصل چهارم
(۱-۴) تجزیه و تحلیل اطلاعات
(۲-۴) روشهای آنالیز آماری
(۳-۴) ارائة جدول
(۴-۴) نمودار و انجام آزمون آماری
فصل پنجم
(۱-۵) بحث و نتیجهگیری
خلاصة انگلیسی
منابع
همانطور كه مي دانيم راديكالهاي آزاد به DNA، پروتئين ها و ليپيدها از راههاي مختلف صدمه مي زنند و منجر به صدمه به ژن ها، پروتئين هاي ساختماني، آنزيمها و سطح سلولها مي شوند و از اين راه كليه اعمال بدن را مي توانند مختل كنند.
اتانول از آن دسته موادي است كه توليد راديكالهاي آزاد مي كند از جمله رايكالهاي اكسيژن، و از سنتز GSH جلوگيري مي كند و از ميزان آن را در بافتها كم مي كند. همچنين ميزان Malandial dehyde: MDA را افزايش داده و به طور كلي در حيوانات و انسان سيستم دفاعي آنتي اكسيدان بدن را ناتوان مي كند. بافتهاي مختلف با مصرف اتانول آسيب مي بيند از جمله كبد، سيستم اعصاب مركزي، قلب، ريه و بيضه ها. به نظر مي رسد معده نيز از جمله بافتهايي است كه تحت تأثير راديكالهاي آزاد حاصل از اتانول آسيب مي بيند مانند ايجاد زخم معده و همانطور كه مي دانيم مصرف اتانول و نوشيدني هايي كه حاوي آن است اگر چه در ايران بسيار كم ولي در سطح جهان معمول است. پس اگر بتوان ماده اي را يافت كه بتواند از توليد راديكالهاي آزاد حاصل از اتانول جلوگيري كند در عين حال خود نيز بي ضرر باشد، كمك بسيار بزرگي براي رفع اين مشكل كردهايم.
فهرست:
خلاصه
فصل اول
(۱-۱) اهمیت مسأله
(۲-۱) بیان مسأله
(۳-۱) اهمیت مسأله
فصل دوم: بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه
(۱-۲) زخمهای پپتیک
(۲-۲) اشکال غیر معمول اولسر پپتیک
(۳-۲) اپیدمیولوژی
(۴-۲) اتیولوژی
(۵-۲) پاتوژنززخم معده و عوامل مهاجم
(۱-۵-۲) اسید و پپسین
(۲-۵-۲) معیوب شدن سد مخاطی
(۶-۲) برخی از عوامل دفاعی در مقابل زخمهای معدی
(۱-۶-۲) ترشح موکوس و بیکربنات
(۲-۶-۲) جریان خون موضعی
(۳-۶-۲) پروستاگلندینهای داخلی
(۴-۶-۲) نیتریک اکساید
(۷-۲) روشهای ایجاد زخم معده تجربی
(۱-۷-۲) زخم دارویی یا روش شیمیایی
(۲-۷-۲) روش فیزیکی
(۸-۲) روشهای اندازهگیری زخم معده
(۱-۸-۲) J.Score
(۲-۸-۲) محاسبة Ulcer index
(۳-۸-۲) تغییرات در گردش خون معده
(۹-۲) کلستازیس
(۱۰-۲) سندروم کلستاز
(۱۱-۲) تظاهرات بالینی
(۱۲-۲) تغییرات بیوشیمیایی
(۱۳-۲) ارتباط یرقان انسدادی با اولسر پپتیک
(۱-۱۳-۲) تعریف بیماری اولسر پپتیک
(۲-۱۳-۲) انواع اولسر پپتیک
(۳-۱۳-۲) تعریف یرقان
(۴-۱۳-۲) بررسی شیوع اولسر پپتیک در بیماران یرقانی
(۵-۱۳-۲) سیروز
(۶-۱۳-۲) تعریف واریس مری
(۷-۱۳-۲) ظهور لیژنهای موکوسی معدی ـ رودهای در سیروز کبدی
(۸-۱۳-۲) سیروز صفراوی
(۹-۱۳-۲) سیروز صفراوی اولیه
(۱۴-۲) رادیکالهای آزاد
(۱۵-۲) رادیکالهای آزاد حاصل از متابولیسم o2
(۱۶-۲) الکل اتیلیک
(۱۷-۲) فارماکولوژی پایهای اتانول
(۱-۱۷-۲) مسیر الکل دهیدروژناز
(۲-۱۷-۲) سیستم میکروزومی اکسید کنندة اتانول (MEOS)
(۳-۱۷-۲) متابولیسم استالدئید
(۱۸-۲) اثر اتانول در GIT
(۱۹-۲) الکل و رادیکالهای آزادی که تولید میکند
(۲۰-۲) ملاتونین
(۱-۲۰-۲) منشأ ملاتونین در بدن
(۲-۲۰-۲) ساختمان شیمیایی و کریستالی ملاتونین
(۳-۲۰-۲) اهمیت ملاتونین
(۴-۲۰-۲) فارماکوکینتیک ملاتونین
(۵-۲۰-۲) اثرات جانبی ملاتونین
(۶-۲۰-۲) موارد منع مصرف ملاتونین
(۷-۲۰-۲) آنتاگونیست ملاتونین
(۸-۲۰-۲) تغییرات در ملاتونین با سن
(۹-۲۰-۲) مکانیزیم عمل ضد رادیکال آزادی ملاتونین و اثر آن بر روی NO ۵۷
(۱۰-۲۰-۲) طرز تشکیل رادیکالهای آزاد اسید چرب و مکانیسم عمل ملاتونین در مقابل آنها
(۱۱-۲۰-۲) رادیکالهای آزاد در مغز و عمل ملاتونین درمقابل آن
(۱۲-۲۰-۲) مکانیزمهای ضد رادیکال آزادی مغز
(۱۳-۲۰-۲) نقش ملاتونین
(۱۴-۲۰-۲) اثر پیشگیری ملاتونین از تولید رادیکال آزاد به وسیلة مصرف مزمن اتانول در مغز، ریه، قلب، کبد و بیضهها
فصل سوم: روش کار
(۱-۳) جامعة آماری
(۲-۳) فرد آماری
(۳-۳) نوع نمونهبرداری و نوع مطالعه
(۴-۳) محدودیتها و مشکلات
(۵-۳) ملاحظات اخلاقی
فصل چهارم
(۱-۴) تجزیه و تحلیل اطلاعات
(۲-۴) روشهای آنالیز آماری
(۳-۴) ارائة جدول
(۴-۴) نمودار و انجام آزمون آماری
فصل پنجم
(۱-۵) بحث و نتیجهگیری
خلاصة انگلیسی
منابع
بررسی اثرملاتونین درزخم معده,اثرملاتونین,اتانول ,زخم معده ,موش صحرایی,زخمهای پپتیک اپیدمیولوژی,دانلود تحقیق در مورد زخم معده,دانلود مقاله در مورد اثرات الکل بر معده,سیروز صفراوی,سیروز کبدی ,سیروز صفراوی اولیه ,رادیکالهای آزاد
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید