پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

پروژه-فرایند-تولید-قند-و-شکر-از-چغندر-قند

قسمتی از متن:
به این مرحله شربت گیری - عصاره گیری و یادیفوزیون نیز گفته می شوند عمل استخراج قند از خلال در دستگاه دیفزیون یا دیفیوزر و با استفاده از خاصیت انتشار و فشار اسمزی که مربوط به اختلاف غلظت در داخل و خارج از سلولهای خلال است صورت می گیرد برای خروج  بهتر مواد قندی از خلال از حرارت و بهم زدن نیز کمک گرفته می شود معمولا در دیفیوزر اب گرم و خلال در دو جهت مخالف هم حرکت کرده و مواد قندی به تدریج از خلال استخراج می شود و در نهایت از یک طرف دستگاه شربت خام و از طرف دیگر تفاله  خارج می شود تفاله در حقیقت خلالی است که قند موجود در ان تا حد امکان گرفته شده است البته معمولا مقدار کمی قند در ان باقی می ماند که جزو ضایعات قندی کارخانه محسوب می شود ...

فهرست:
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
1- کاشت داشت و برداشت چغندر
2- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
3- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :
4- انتقال چغندر به محل فرایند
5- شستشو ی چغندر
6- تهیه خلال چغندر
7- استخراج قند از خلال
8- خشک کردن تفاله
9- تصفیه شربت خام
الف- تهیه شیر اهک و گاز کربنیک
ب- زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون
ج- زدن گاز کربنیک به شربت
د- صاف کردن
ه-سولفیتاسیون و رنگبری شرب
10- تغلیظ شربت یا اواپراسیون
1- روش حرارت دادن – تبخیر کردن و رساندن محلول به حالت اشباع و فوق اشباع
2- با استفاده از سرد کردن از هر دو روش در صنعت قند استفاده می شود.
خصوصیات پخت توسط آپارات:
سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون)
1- آپارات پخت I
2- آپارات پخت II
3- آپارات پخت III
آپارات پخت I :
سانتریفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازی:
قند حبه:
1- زغال اکتیو+خاک فیل
2- استفاده از رنگبر زرین.
قندکله:
1-تولید شکر خام
2-تصفیه شکر خام و تهیه شکر سفید از آن
برداشت و انبار کردن نیشکر
شستشوی نیشکر
عصاره گیری از نیشکر
استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process)
توزین شربت خام
آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شکر خام
تصفیه شکر خام
آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar)
حل کردن شکر خام(Melting)
تصفیه شربت شکر خام
1-تصفیه با استفاده از ترکیبات فسفات دار و شیر آهک
2 -تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک
طباخی برای تولید شکر سفید
مراحل تولید قند
مقدمه
اصلاحات صنایع قند:
ریژسیون: درصد قند خلال را گویند.
مجموع مواد غیر قندی + مجمع مواد قندی = B در محلول
تشکیل ساکارات از ساکاروز:
آپارات III
قند حبه:
1- زغال اکتیو+خاک فیل
آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice)
حل کردن شکر خام(Melting)
دانلود فایل


پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

تحقیق در مورد تولید قند,تحقیق در مورد قند شیرین,تحقیق در مورد چغندر,مقاله در مورد چغندر قند,مقاله در مورد چغندر,مرحله قند سازی,نیشكر,چغندر قند,شكر خام,قند حبه,قند كله,عصاره گیری از نیشكر,آهك زنی به شربت خام نیشكر ,طباخی برای تولید شكر خا

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
صنایع ومشاغل مختلف
صنایع دستی
صنایع دستی
صنایع دستی
صنایع غذایی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
مجموعه تصاویر شاتر استوک
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید