دینا فایل / پاورپوینت نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی
پاورپوینت نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی
پاورپوینت نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی
دانلود پاورپوینت نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی،
با فرمت ppt و در 11 اسلاید قابل ویرایش.
با فرمت ppt و در 11 اسلاید قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
مواردی که ارزیابی خطر کمتر از 10% باشد
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدام کارشناس تغذیه:
یکبار ارائه توصیه های تخصصی تغذیه
مواردی که ارزیابی خطر 10 تا کمتر از 20% باشد
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدام کارشناس تغذیه:
یکبار ارائه توصیه های تخصصی تغذیه
مواردی که ارزیابی خطر 20 تا کمتر از 30% باشد
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI و دور کمر و اقدام مطابق دستورالعمل
بررسی فشار خون، قند خون ناشتا و کلسترول و اقدام مطابق دستورالعمل
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
ارجاع به پزشک و از پزشک ارجاع به کارشناس تغذیه
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدامات کارشناس تغذیه:
ارزیابی تغذیه ای با تکمیل فرم تخصصی تغذیه ای
تحلیل BMI و دور کمر و اقدام مطابق دستورالعمل
بررسی فشار خون، قندخون ناشتا و کلسترول و اقدام مطابق دستورالعمل
مشاوره تغذیه و تنظیم برنامه غذایی
پیگیری 1 ماه و بعد 3 ماه بعد و ادامه پیگیری 3 ماهه تا زمان تنظیم عامل خطر
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدام کارشناس تغذیه:
یکبار ارائه توصیه های تخصصی تغذیه
مواردی که ارزیابی خطر 10 تا کمتر از 20% باشد
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدام کارشناس تغذیه:
یکبار ارائه توصیه های تخصصی تغذیه
مواردی که ارزیابی خطر 20 تا کمتر از 30% باشد
اقدامات بهورز/ مراقب سلامت:
ارزیابی الگوی تغذیه و تعیین امتیاز
تعیین BMI و دور کمر و اقدام مطابق دستورالعمل
بررسی فشار خون، قند خون ناشتا و کلسترول و اقدام مطابق دستورالعمل
آموزش و توصیه های اولیه تغذیه ای
ارجاع به پزشک و از پزشک ارجاع به کارشناس تغذیه
پیگیری بر اساس جدول اقدامات تغذیه ای
اقدامات کارشناس تغذیه:
ارزیابی تغذیه ای با تکمیل فرم تخصصی تغذیه ای
تحلیل BMI و دور کمر و اقدام مطابق دستورالعمل
بررسی فشار خون، قندخون ناشتا و کلسترول و اقدام مطابق دستورالعمل
مشاوره تغذیه و تنظیم برنامه غذایی
پیگیری 1 ماه و بعد 3 ماه بعد و ادامه پیگیری 3 ماهه تا زمان تنظیم عامل خطر
نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی, دانلود پاورپوینت نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع بر اساس نتیجه خطر سنجی, پاورپوینت در مورد نحوه ارزیابی خطر تغذیه ای گروه سنی 30 تا 70 سال و ارجاع,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید