پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

پاورپوینت-آلاينده-هاي-موادغذائي

دانلود پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي،
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 116

بخشی از پاورپوینت :
Food contaminants الاینده های مواد غذایی
ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.
این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به
همین دلیل به انها الاینده گوییم.
این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:
1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و ...)
2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند
مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها
3- الاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسینها و انتروتوکسینها
4- الاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها – افت کشها – هورمونهای گیاهی
5-  مواد شیمیایی که در دامداریها و مرغداریها استفاده میشود و وارد زنجیره غذایی انسان میشود مانند داروها و مکمل های غذایی که در دامها استفاده میشود.
Toxicity assay ارزیابی سمیت مواد
Acute toxicity: سمیت حاد
در این روش مطالعه سمیت حاد مورد ارزیابی قرار میگیرد و به دوزی که در 50% افراد تحت ازمایش منجر به مرگ و میر میشود دست میابیم.
Subacute toxicity: سمیت تحت حاد
در این بررسی به مدت 4 هفته به حیوان سم داده میشود و اثرات ان مورد ارزیابی .قرار میگیرد
Chronic toxicity: سمیت مزمن
در این نوع از مطالعه سم به مدت 6 ماه تا 2 سال به حیوان داده میشود و اثرات ان موردارزیابی قرار میگیرد.
مهمترین سموم موجود در موادغذایی
1- فلزات سنگین
2- سموم حاصل از میکروبها
3-حشره کشها
4- داروهای دامی و مکمل های غذایی
پلی کلرینیتد بی فنیلPCBs5-
پلی امید هیدروکربنهاPAHs6-
7- شوینده ها و ضدعفونی کننده ها
8- نیتروزامینها
پلی کلرینیتد دی بنزودی اکسین(PCDD)9-
دی بنزوفوران(PCDF)
طبقه بندی افت کشها
MRLبالاترین مقدارمجازباقیمانده سموم کشاورزی درماده غذایی است و مقادیر بیشترازآن غیرمجاز می باشد.
بیشینه باقیمانده سموم درمواد غذایی درهرکشورباتوجه به نوع سموم مورداستفاده درمحصولات غذایی و همچنین میزان مصرف هرنوع ماده غذایی دران کشور مشخص می شود.
MRL براساس mg/kg یا همان ppmبیان می شود.
دانلود فایل


پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

آلاينده هاي موادغذائي, دانلود پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي, پاورپوینت در مورد آلاينده هاي موادغذائي, تحقیق آلاينده هاي موادغذائي, پاورپوینت درباره آلاينده هاي موادغذائي, پاورپوینت راجع به آلاينده هاي موادغذائي, پاورپوینت آماده آلاينده هاي موادغذائ,,,

گوناگون

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید