تحقیق انواع خامه ها

تحقیق انواع خامه ها

تحقیق-انواع-خامه-ها

دانلود تحقیق انواع خامه ها،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 12 

بخشی از این تحقیق :
خامه دابل سیک (thick double cream)
این انواع خامه دارای ۴۸ درصد چربی هستند و می توانید از آن با قاشق بردارید و روی پودینگ یا میوه اضافه کنید. همچنین، این خامه در سس ها نیز قابل استفاده اند و طعم خامه ای خوبی به سس می دهند. این خامه برای پر کردن کیک های اسفنجی عالی است. 
خامه چانتیلی (Chantilly Cream)
نام دیگر این خامه، خامه زده شده است که این انواع خامه دارای طعم وانیلی است.
خامه لخته شده (Clotted cream)
خامه لخته شده یکی از ضخیم ترین و غنی ترین انواع خامه است که به طور سنتی در دوون یا کورن وال تهیه می شود. این خامه به آرامی پوسته پوسته می شود تا پوسته طلایی خود را تولید کند. خامه لخته شده از قوام بسیار خوبی برخوردار است که نیاز به همزن زدن قبل از سرو ندارد. محتوای چربی آن ۶۰ – ۵۵ درصد است و استفاده از آن برای پخت و پز قابل توصیه نیست چون در نتیجه قرار گرفتن در برابر دمای بالا تکه تکه می شود. به طور سنتی آن را با مربا، میوه های تازه و بستنی سرو می کنند.
خامه دابل (Double cream)
خامه دابل دارای ۴۸ درصد چربی است. این خامه یکی از انواع خامه است که برای کار های مختلف می تواند مورد استفاده قرار گیرد. از آن روی میوه ها و پودینگ ها، در پخت و پز، همراه با مواد غذایی یا به صورت جداگانه سرو می شود. این خامه را می توانید به داخل کیک ها و دسرها تزریق کنید.
خامه سینگل فوق ضخیم (Extra thick single cream)
این خامه دارای ۱۸ درصد چربی است و هموژنیزه شده است به طوری که مانند انواع خامه دابل با استفاده از قاشق می توان یک تکه ضخیم از آن برداشت و با میوه و دسر ها سرو کرد.
خامه های طعم دار
خامه های طعم دار از ترکیب خامه دابل با شکر و الکل تهیه می شوند که در طعم های مختلفی مثل طعم دارچینی و غیره وجود دارند. این خامه برای تهیه تارت سیب، پودینگ شکلاتی، پودینگ آجیلی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. یک قاشق خامه طعم دار به همراه شکلات داغ خیلی خوشمزه می شود.
خامه هف اند هف (Half-and-Half)
خامه هف اندهف به خامه قهوه نیز معروف است و عطر و طعم قوی دارد. این انواع خامه از مخلوط خامه و شیر با نسبت یک به یک تهیه شده است. محتوای چربی این خامه ۱۲ – ۱۰ درصد است. این خامه را نمی توان به صورت خامه زده شده استفاده کرد و بیشتر برای قهوه کاربرد دارد، اما در تهیه مواد غذایی برای افرادی که غذای کم چرب می خورند می توان به جای خامه سنگین از آن استفاده کرد. 
خامه سنگین (Heavy cream)
این خامه دارای بالاترین میزان چربی شیر است. در ایالات متحده این خامه دارای ۴۰ – ۳۶ درصد چربی است و در سایر نقاط دارای ۴۸ درصد چربی است. این انواع خامه در مقایسه با خامه زده شده (whipping cream) غلیظ تر است و خوب می توان این خامه راهم زد و به خوبی فرم می گیرد. در نتیجه هم زدن، حجم آن دو برابر می شود.
خامه طویل عمر (Long life cream)
این خامه تحت تاثیر عملیات حرارتی فوق العاده (UHT) قرار گرفته است و به همین جهت از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است. خامه طویل عمر دارای ۳۵ درصد چربی است. این خامه اگر سرد باشد می توان به خوبی آن را هم زد و فرم دارد و با استفاده از قاشق روی دسر ها ریخت و برای پخت و پز استفاده کرد. انواع کم چرب این خامه نیز در بازار وجود دارند.
دانلود فایل


تحقیق انواع خامه ها

انواع خامه ها, دانلود تحقیق انواع خامه ها, تحقیق در مورد انواع خامه ها, تحقیق انواع خامه ها, تحقیق درباره انواع خامه ها, تحقیق راجع به انواع خامه ها, تحقیق آماده انواع خامه ها, تحقیق در مورد انواع خامه ها, پاورپوینت انواع خامه ها, ورد , word , تحقیق ,,,

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید