تحقیق استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه

تحقیق استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه

تحقیق-استاندارد-ميوه-ها-و-سبزيها-(زردآلو)-و-آئين-كار-نگهداري-در-سردخانه

دانلود تحقیق استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 10 

فهرست:
پيش گفتار 
مقدمه 
1- هدف ودامنه كاربرد 
2- مراجع الزامي 
3- اصطلاحات وتعاريف 
4- شرايط برداشت محصول 
5- سردكردن پس ازبرداشت 
6- ترابري 
7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 
8- نگهداري درسردخانه 
9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 
10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي 
 
بخشی از متن تحقیق:
مقدمه
زردآلوكه نام علمي آنPrunus Armanica است ازگياهان تيره Rosaceae (تيره گلسرخيان)ازراسته 
گيلاس مي باشد.درختي است تك پايه كه معمولا"درنيم كره شمالي مي رويد.
ميوه آن تقريبا"گردوگوشتي وبعضي ازانواع آن تقريبا"بيضي شكل ويانوك درازبوده وبواسطه شياري به دو قسمت مساوي تقسيم مي شود . از عمق اين شيارها نيز براي تعيين نوع يا واريته زردآلو استفاده مي نمايند.ميوه زردآلوازنظرعلمي ميوه شفت (ميوه آبداري است بادرون برچوبي ضخيم)كه هسته دروسط آن قراردارد.اين ميوه رقم واقسام زيادي دارد.
بطوركلي ارقام ديررس داراي بافت محكم وميوه هاي درشت تربوده كه براي نگهداري مناسب هستندولي ارقام زودرس داراي بافتي لطيف باميوه هاي ريزتركه قابليت نگهداري كمي دارند.
درخت زردآلو معمولا" در مناطق تقريبا" سرد و معتدل كاشته مي شود و درمقابل كم آبي شديدوگرماوبطوركلي شرايط نامساعدمقاومت چنداني ندارد.طعم ميوه آن شيرين وبسيارمطبوع وسرشارازويتامين هاوموادمعدني كمياب وسايرموادموردنيازبدن انسان است.دردرمان كم خوني مؤثرشناخته شده ومصرف ميوه تازه كمي نفخ مي آوردكه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودميوه مي باشد.زردآلوميوه اي است كه براي مدت طولاني قابل نگهداري نمي باشد.چنانچه قبل ازرسيدن كامل ازدرخت چيده شودوميوه سالم وعاري ازآسيب ديدگي فيزيكي يامكانيكي ياآفات وامراض باشدوهمچنين عمل سردكردن روي آن انجام گيردممكن است بتوان 2تا3هفته آنرانگهداري كرد.
دانلود فایل


تحقیق استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه

استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه, دانلود تحقیق استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه, تحقیق در مورد استاندارد ميوه ها و سبزيها (زردآلو) و آئين كار نگهداري در سردخانه, تحقیق استاندارد ميوه ه,,,

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید