تحقیق در مورد سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها

تحقیق در مورد سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها

تحقیق-در-مورد-سكولاريسم-وآسيب‌شناسي‌فرهنگي-واجتماعي‌نسل‌ها

قسمتی از متن:

1- بررسي مفهومي دنياگرايي (Secularism)
مقطعي از قرن يا ميان دور (Generation) مفاهيم تحت الفظي هستند كه براي واژه secular از ريشه لاتين seculum برگزيده شده است. در فرهنگ تفكر اجتماعي بيان شده كه:
سكولاريسم secularism مكتبي است كه مي كوشد تا مجموع اصولي براي رفتار انساني مبتني بر تجربه و معرفت عقلاني، در برابر رفتار مبتني بر ماوراء الطبيعه و الاهيات ايجاد كند.
همچنين در فرهنگ علوم سياسي، سكولاريسم را به معناي جدايي سياست از دين، جدايي انگاري دين و دولت، اعتقاد به انتقال مرجعيت از نهادهاي ديني به اشخاص و يا سازمانهاي غيرديني آورده اند.
بنيان‌گذار بزرگ مكتب سكولاريسم هوليواك  بود كه در خانواده‌اي مذهبي از قشر صنعتگر بدنيا آمد و بعدها از حملة اعضاي هيأت تبليغي اجتماعي اوئني شد و خود از پايه‌گذاران سكولاريسم گرديد.
در زبان عربي نيز دو واژه العلمانيه و العلمانيه را براي  تبيين سكولاريسم قرار داده‌اند. اما همانگونه كه از تعداد واژگان پيداست اختلاف قرائت بحث‌هاي بسياري را بين متفكران عرب پديد آورده است.
طرفداران ترجمان العلمانيه، به بعد علم‌گرايي سكولاريسم توجه و آن را مشتق از علم مي‌دانند و سكولاريسم را علم‌گرايي تعبير كرده‌اند و با اين تعبير علماني را شامل كسي مي دانند كه به امكان معرفت اخلاقي يا ديني معتقد نبوده و گرايش به الگو قرار دادن علوم طبيعي و تجربي براي انواع شناخت دارند.

دانلود فایل


تحقیق در مورد سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها

مقاله در مورد سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها,تحقيق درباره سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها,پاورپوينت سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها,پروژه سكولاريسم وآسيب‌شناسي‌فرهنگي واجتماعي‌نسل‌ها

علوم اجتماعی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید