مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و دیدگاه های سبك مديريت كلاس

مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و دیدگاه های سبك مديريت كلاس

مبانی-نظری-تحقیق-و-پیشینه-پژوهش-تعاریف-و-دیدگاه-های-سبك-مديريت-كلاس

دانلود مبانی نظری و سوابق تحقیق تعاریف و مفاهیم سبك مديريت كلاس (فصل دوم) در 69 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی


فهرست مطالب:
2-1-1. تعریف مدیریت
2-1-2 . مدیریت کلاس
2-1-2-1. سبک های مدیریت
2-1-2-2.  سبک مدیریت مداخله گرا
2-1-2-3. سبک مدیریت غیر مداخله گرا
2-1-2-4. سبک مدیریت تعامل گرا
2-1-3. یادگیری خود تنظیمی
پیشینه پژهش
منابع


قسمتی از متن:

تعریف مدیریت
مدیریت در مفهوم کلی و عام آن، به گونه ها و با دیدگاه های متعدد تعریف شده است. به طوری که باید گفت به تعداد نویسندگان این رشته، از مدیریت تعریف به عمل آمده است. با این همه اندیشمندان مدیریت در یک نکته اتفاق نظر دارند و آن، اداره کردن سازمان با استفاده صحیح و منطقی از منابع انسانی و مادی برای رسیدن به هدف سازمان می باشد ( قرائی مقدم، 1382).
از مدیریت تعاریف متعددی ارائه شده است و عمدتاً آن را شامل « برنامه ریزی، سازماندهی، کارگزینی، هدایت و رهبری، کنترل و نظارت » دانسته اند، اما با توجه به تحولات چند ساله اخیر و نظر به اینکه توجه به اخلاقیات و منابع انسانی در مدیریت امروز جایگاه خاصی پیدا کرده است، تعریف زیر برای مدیریت در شرایط حاضر، مناسبتر به نظر می رسد. از نگاه برخی صاحبنظران، مدیریت ترکیبی از علم و هنر برای پدید آوردن محیطی مناسب می باشد که در آن همفکری و همکاری با دیگران به منظور شکل دادن به فرایندی کارساز امکانپذیر می گردد و همچنین طی آن، استفاده بهینه از منابع، برای عرضه خدمات یا کالاهایی قابل رقابت، جهت جلب رضایت متقاضیان آنها، با پرهیز از بروز هرگونه عواقب نامطلوب تحقق می یابد ( رحمان سرشت، 1384 ).
« کیمبل وایلز » در تعریف مدیریت و رهبری آموزشی می گوید: « رهبری آموزشی عبارتست از یاری و مدد به بهبود کار آموزشی و هر عملی که بتواند معلم را یک قدم پیش تر ببرد». همچنین به نظر او نقش مدیر و رهبر آموزشی عبارت است از « حمایت، تقویت، یاری و مساعدت و سرانجام همکاری کردن، نه دستور دادن و هدایت کردن » ( قرائی مقدم، 1382 ).

دانلود فایل


مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و دیدگاه های سبك مديريت كلاس

فصل دوم مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و دیدگاه های سبك مديريت كلاس,ادبیات نظری نظریه های سبك مديريت كلاس,فصل دوم پایان نامه ابعاد سبك مديريت كلاس,سوابق پژوهشی مفاهیم سبك مديريت كلاس,پایان نامه سبك مديريت كلاس

مبانی نظری

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید