دینا فایل / تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن
تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن
تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن
دانلود تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 7
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 7
غوره ميوه نارس انگور است كه داراي طعم ترشي مي باشد . غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک ، اسيد فرميک ، اسيد سوكسينيک ، اسيد اگزاليک ، اسيد گلوكوليک و قند مي باشد .
غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد بوده و ضد عفوني كننده بدن نيز هست . همچنين اگر با سالاد ميل شود ، براي لاغر كردن سودمند است .
هرگز غوره را با معده خالي نخوريد ، چون روي معده اثر سوء مي گذارد. همچنين خانم هاي باردار از خوردن زياد غوره خودداري كنند ، چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنين شود .
خواص درماني غوره :
غوره از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است .
2- آب غوره براي درمان چاقي مفرط مفيد است .
3- بيماري اسكوربوت كه به دليل کمبود ويتامين C در بدن به وجود مي آيد ، با آب غوره درمان مي شود .
4- آب غوره چون داراي تارتارات پتاسيم است، براي درمان سياتيک و رماتيسم حاد بسيار مفيد است .
5- در دفع زردي موثر است .
6- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو مي اندازد و قاعده را باز مي كند .
7- حرارت و صفراي بدن را دفع مي كند و روده ها را ضد عفوني مي كند .
8- آبغوره تقويت كننده كبد است .
خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, دانلود تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق در مورد خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق درباره خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق راجع به خواص غوره و تهي,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید