تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن

تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن

تحقیق-خواص-غوره-و-تهيه-چاشني-هايي-با-آن

دانلود تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 7 

بخشی از این تحقیق :
غوره ميوه نارس انگور است كه داراي طعم ترشي مي باشد . غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک ، اسيد فرميک ، اسيد سوكسينيک ، اسيد اگزاليک ، اسيد گلوكوليک و قند مي باشد .
غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد بوده و ضد عفوني كننده بدن نيز هست . همچنين اگر با سالاد ميل شود ، براي لاغر كردن سودمند است . 
هرگز غوره را با معده خالي نخوريد ، چون روي معده اثر سوء مي گذارد. همچنين خانم هاي باردار از خوردن زياد غوره خودداري كنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنين شود .
خواص درماني غوره : 
غوره از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است .
2- آب غوره براي درمان چاقي مفرط مفيد است .
3- بيماري اسكوربوت كه به دليل کمبود ويتامين C در بدن به وجود مي آيد ، با آب غوره درمان مي شود .
4- آب غوره چون داراي تارتارات پتاسيم است، براي درمان سياتيک و رماتيسم حاد بسيار مفيد است .
5- در دفع زردي موثر است .
6- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو مي اندازد و قاعده را باز مي كند .
7- حرارت و صفراي بدن را دفع مي كند و روده ها را ضد عفوني مي كند .
8- آبغوره تقويت كننده كبد است .
دانلود فایل


تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن

خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, دانلود تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق در مورد خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق درباره خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن, تحقیق راجع به خواص غوره و تهي,,,

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید