تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها

تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها

تحقیق-توليد-سبزيجات-خشك-و-انواع-برگه-ميوه-ها

دانلود تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 32 

بخشی از این تحقیق :
مقدمه 
مقدمه و تاريخچه
نگهداري مواد غذايي به طريقه ي خشك كردن يكي از قديمي ترين روش هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد از يك منبع حرارتي كوچكتر استفاده كنند تا خشك كردن در محيطي هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد از يك منبع حرارتي كوچكتر استفاده كنند تا خشك كردن در محيطي كوچكتر و با كنترل بيشتر انجام گيرد. بدين منظور در سال 1795 ميلادي اولين سيستم ( راژمان) خشك كن توسط دو نفر فرانسوي براي خشك كردن سبزيها ساخته شد. در اين سيستم از هواي گرم 41 درجه سانتيگراد استفاده مي شد. 

دانلود فایل


تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها

توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها, دانلود تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها, تحقیق در مورد توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها, تحقیق توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها, تحقیق درباره توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها, تحقی,,,

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید