تحقیق در مورد بزرگداشت هزارة سعدي

تحقیق در مورد بزرگداشت هزارة سعدي

تحقیق-در-مورد-بزرگداشت-هزارة-سعدي

قسمتی از متن:


- در نظام‌ها و سبك هاي ادبي همواره بر برتري هنرور، هنر پرور و صاحب هنر تكيه و تأييد شده است اين برتري گاه از زبان حماسه سراي بزرگ ايران فردوسي نوعي گوهر فردي و در خود پادشاهان و پهلوانان و بزرگان همپايه با فرايندي ايزدي ياد شده و گاهي از زبان غزلسرايان همچون حافظ از هنر همانند گوهر نفس فضيلت و كمال سالك و رهرو ياد شده گاهي از ديد منتقدانت اجتماعي همچون عبيد، صائب و يا پروين اعتصادمي هم همچون اخلاقي و گاهاً در برابر كلمة عيب به كار مي‌رفته است.
اما خود واژه هنر از يك واژه بسيار كهن سانسكريتي يعني سونر و سونره با تركيبي از واژه‌هاي سو و نر يا نره به معني نيك مرد (شجاع) ـ يعني مردي كه داراي فضايل و كمالات انساني است ـ وضع شده و بعداً در فرهنگ فارسي جديد ما نيز وارد گرديده و حرف سين اوستايي به ها فارسي مياند تغيير يافته و به هون و هونره تبديل شده است.
- لذا هونر در فغت به معناي نيك مردي آمده است و معادل فرزانگي و يا فرهيختگي مي‌باشد اين معناي هنر، در ادبيات ايران و اسلام رواج يافت و انسانهاي فرزانه، انسانهايي صاحب هنر شمرده شدند آنها با اين تغيير انسان‌هاي كاملي شمرده مي‌شدند. در تمدن‌هاي سنتي، اصل هنرمندي.

دانلود فایل


تحقیق در مورد بزرگداشت هزارة سعدي

مقاله در مورد بزرگداشت هزارة سعدي ,تحقيق درباره بزرگداشت هزارة سعدي,پاورپوينت بزرگداشت هزارة سعدي,پروژه بزرگداشت هزارة سعدي

هنر و گرافیک

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید