مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد رهبري و سبک رهبري تحول گرا و تعامل گرا

مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد رهبري و سبک رهبري تحول گرا و تعامل گرا

مبانی-نظری-و-پیشینه-تحقیق-در-مورد-رهبري-و-سبک-رهبري-تحول-گرا-و-تعامل-گرا

دانلود مفاهیم نظری و پیشینه تحقیق در مورد رهبري و سبک رهبري تحول گرا و تعامل گرا (فصل دوم) در 65 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی


قسمتی از متن:

تعریف رهبري
رهبري ، فرایندي است که با آن ، یک فرد بر گروهی از افراد تاثیرمی گذارد تا به یک هدف مشترك برسند . رهبري ، یعنی توانایی نفود بر گروهی به منظور رسیدن به هدف و یا اهداف و سبک رهبري عبارت است از الگوهاي رفتاري دائمی و مستمر که افراد در هنگام کار با دیگران و به رهبري ، فرایندي است که با آن ، یک فرد بر گروهی از افراد تاثیرمی گذارد تا به یک هدف مشترك برسند . رهبري ، یعنی توانایی نفود بر گروهی به منظور رسیدن به هدف و یا اهداف و سبک رهبري عبارت است از الگوهاي رفتاري دائمی و مستمر که افراد در هنگام کار با دیگران و به  وسیله دیگران از آن استفاده می کنند و به وسیله افراد درك می شود ( رضائیان ؛ 1382: 59).
تعریف رهبري از نظر برخی از محققان :
تانن بام : به کارگیري فرایند ارتباطات در موقعیتی خاص جهت اعمال نفوذ در افراد به منظور جهت دادن آنها در مسیر اهداف معین .
هامپ شن   : نفوذ بر مرئوسان از طریق برقراري ارتباط با آنان در جهت تحقق اهداف سازمان .
داتري و ریکس   : توانایی نفوذ در افراد که به طور علاقه مندانه هدف ها را تعیین کنند و تحقق بخشند و حس وفاداري و همکاري همراه با احترام را در آن ها به وجود آورد .
هرسی و بلانچارد ودووي   : رهبري شامل فرایند اعمال نفود در رفتار دیگران جهت نیل به اهداف تعیین شده است .
استون سون  و دیگران : توانایی اعمال نفود موثر بر دیگران با بهره گیري از دانش ، مهارت و بصیریت خود( دوکت و همکاران ، 2003: 62)
رهبري به عنوان عامل ، توان یا نیروي بالفعل و یا بالقوه اي است که مدیران و رهبران از طریق اعمال نفوذ و همراه با ایجاد اطمینان در پیروان خود براي تحقق اهداف و آرمان هاي مورد نظر ، اعم از سازمانی و گروهی از آن استفاده می کنند . برخی تعاریف رهبري را به عنوان تاکیدي برروشهاي گروهی و یا از طریق گروه می دانند.
از این دیدگاه رهبر درمرکز فعالیت ها و تغییرات گروهی قرار دارد و رهبر تجلی اراده گروه است . گروه دیگر تعاریف رهبري را از دیدگاه شخصیتی خلاصه می کنند . و پیشنهاد می کنند که رهبري عبارت است از ترکیب صفات و ویژگی هاي خاص یا شخصیت هایی که افراد از آن برخوردارند و آنها را قادر می سازد که دیگران را تشویق به انجام کارکنند و یا کاررا از طریق دیگران انجام دهند . برخی هم رهبري را یک (( عمل یا رفتاري که موجب تغییر در گروه می شود )) تعریف کرده اند . به علاوه رهبري از حنبه رابطه قدرت بین رهبران و پیروان نیز تعریف شده است . از این دیدگاه : ((رهبران از قدرت خود استفاده می کنند تا در دیگران تعییر ایجاد کنند )) . هنوز برخی دیدگاهها به رهبري به عنوان یک ابزار دست یابی به هدف و براي کمک به اعضاء گروه جهت تحقق هدف هاي خود نگاه می کنند . این دیدگاه شامل رهبري که پیروان را از طریق دیدگاه ها و الگوها و توجه فردي تغییر می دهد ، می شود . ( رابنیز ، 1381: 44)
علی رغم تعاریف گوناگون و کثیري که از رهبري ارائه شده وجود دارد با این حال در تعریف رهبري می توان روي چند نقطه مشترك بین هم تعاریف تکیه کرد :
الف ) رهبري یک فرآیند است.
ب ) رهبري با تغییر آمیخته است.
پ ) رهبري در داخل یک گروه اتفاق می افتد.
ت ) رهبري هدف مند است.
براساس این اجزا رهبري عبارت است از : اثري که یک فرد بر یک گروه از افراد براي دست یابی به یک هدف مشترك عمومی ایجاد می کند (رابنیز، 1376: 69).
تعریف رهبري به عنوان یک فرایند بدین معناست که موضوع ، ویژگی هاي شخصی ویا شخصیتی نیست که در رهبران وجود دارد و بر پیروان اثر می گذارد بلکه مذاکرات و مراودات اتفاقی که بین رهبر و پیرو میگذرد باعث این تغییر و تاثیر در پیروان است . فرایند رهبري اقتضا می کند که رهبر هم تاثیر گذار بر پیروان و هم تاثیر پذیر از پیروان باشد . فرایند رهبري تاکید میکند که رهبري یک خط طولی و اتفاقی یک جانبه نیست ، بلکه به نسبت یک حادثه ي دو جانبه است . زمانی که رهبري بدین ترتیب تعریف شود براي هم قابل دسترسی است و فقط محدود به رهبر رسمی تعیین شده در گروه نمی شود . رهبري شامل تاثیر و تغییر است و این بدان معناست که چگونه رهبران بر پیروان اثر بگذارند . تاثیر شرط حتمی رهبري است . بدون تاثیر ، رهبري وجود ندارد . رهبري در گروه اتفاق می افتد . گروه ها ظرفی هستند که رهبري در آن ، جا میگیرد . رهبري شامل تاثیر
گذاردن و تغییر دادن گروهی از افراد که داري هدف مشترك هستند می شود . این گروه می تواند یک گروه کوچک کاري باشد ویا یک گروه اجتماعی ویک گروه بزرگ شامل همه ي اعضاي سازمان. رهبري هنر اداره کردن خود و دیگران است. رهبري شامل توجه به هدف هاست . این بدان معناست که رهبري ملزم به هدایت گروه و جمعی به سمت هدف و نقطه ي پایان وظیفه و کاري است که پیش بینی شده است . رهبران انرژي خود را به افرادي که با هم مامور پیمودن راه و رسیدن به هدف هستند منتقل می کنند . بنابراین رهبري زمانی موضوع و محتوا پیدا میکند که افراد در صدد و در تلاش حرکت کردن براي رسیدن به هدفی هستند . هم رهبران و هم پیروان با هم در مراحل رهبري شریک هستند . رهبران به پیروان نیاز دارند و پیروان به رهبران. اگرچه رهبران به نحو نزدیکی به هم متصل شده اند اما این رهبر است که اغلب اوقات رابطه را آغاز می کند و با وسایل ارتباطی جدیدي که خلق میکند باز تنظیم روابط را به دوش می کشد. (رابنیز، : 591376).
همان گونه که برنز   خاطر نشان ساخته است گاهی اوقات به نظر می رسد با بحث رهبري به عنوان نخبه پروري برخورد می شود چرا که قدرت تلویحی و اهمیتی که اغلب مواقع براي رهبران در مقابل پیروان به وجود می آورند موجب این نسبت به آنها می شود . ولی رهبران بالاتر و بهتر از پیروان نیستند . رهبران و پیروان نیاز دارند در کنار هم و در رابطه با هم و به صورت جمعی درك شوند و نه بر عکس (خورشیدي ، 1388: 85).


دانلود فایل


مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد رهبري و سبک رهبري تحول گرا و تعامل گرا

مبانی نظری و سوابق تحقیق تعاریف رهبري تحول گرا و تعامل گرا,دانلود مبانی نظریرهبري تحول گرا,ادبیات نظری و پیشینه تحقیق سبک رهبري,سوابق پژوهش و مبانی نظری مدلهای سبک رهبري,دانلود چارچوب نظری سبک رهبري,آریا فایل,فصل دوم مبانی نظری سبک رهبري

مبانی نظری

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید