فصل دوم ادبيات نظری و پيشينه تحقيق مفاهیم و نظریه های بهزیستی در ایران

فصل دوم ادبيات نظری و پيشينه تحقيق مفاهیم و نظریه های بهزیستی در ایران

فصل-دوم-ادبيات-نظری-و-پيشينه-تحقيق-مفاهیم-و-نظریه-های-بهزیستی-در-ایران

فصل دوم ادبيات نظری و پيشينه تحقيق مفاهیم و نظریه های بهزیستی در ایران،
در قالب ورد و قابل ویرایش

مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی


قسمتی از متن:
ارائه خدمات اجتماعي، اقتصادي در راستاي محروميت ذاتي همه جانبه از افراد آسيب ديده ناشي از شرايط مختلف اجتماعي، توان و نيروهاي كارآمدي را در چهارچوب يك سازمان يا سيستم خاص مي طلبد. همسو با اين حركت ارگانها، نهادها و مؤسسات دولتي و خصوصي در امر خدمات اجتماعي – اقتصادي فعاليت دارند.يكي از سازمانها كه در سطح كشور به ارائه خدمات براي قشر محروم جامعه اشتغال دارد، سازمان بهزيستي كشور است.
بهزيستي به مجموعه متشكلي از تدابير، خدمات، فعاليت ها و حمايت هاي غيربيعه اي اطلاق مي شود كه به منظور بسط رحمت اسلامي در جامعه، و حفظ ارزشها و كرامات انساني در جهت گسترش خدمات توان بخشي، حمايتي و رفاهي، امدادي و بازپروري و كمك به تأمين حداقل نيازهاي اساسي گروه هاي نيازمند جامعه صورت مي پذيرد و افراد خانواده هاي بي سرپرست و نيازمند، معلولين جسمي و ذهني ، آسيب ديدگان سوانح طبيعي و غيرطبيعي ، ناسازگاري و منحرفين اجتماعي را در بر مي گيرد.
علاوه بر اين بخش بهزيستي به منظور اداي قسمتي از اين جامعه به شهدا، جانبازان انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي ، در سر لوحه فعاليتهاي خود امكانات مناسب زندگي براي بازماندگان و خانواده هاي شهدا و نيز خدمات ضروري به ويژه توان بخشي را جهت معلولين انقلاب و جنگ تحميلي تأمين و ارائه مي‌كند.
بهزيستي امروزه خانواده هاي بي سرپرست و نيازمند را در پناه نظام جمهوري اسلامي تحت حمايت خويش دارد و با پرداخت هر چند محدود رابطة خويش را با خانواده ها حفظ كرده است تا مانع از انحرافات اخلاقي و اجتماعي بشود فرصتي بايد تا خانواده را به استقلال اقتصادي، فرهنگي، نفساني، اجتماعي برساند.

تاريخچه اي كوتاه از بهزيستي در ايران
خدمات بهزيستي به گونه اي ساده طي قرنها در جوامع و كشورهاي مختلف از جمله در سرزمين اسلامي و در كنار خدمات اجتماعي ديگر نظير آموزش و درمان حرفه آموزي و اشتغال از طريق نهادهاي مذهبي، خانواده، و بازار به گروههاي محروم ، كودكان و خانواده هاي بي سرپرست، زنان بيوه، سالمندان و در راه ماندگان، آسيب ديدگان از حوادث طبيعي (سيل، زلزله، طوفان) و مصائب جنگي، گدايان و ولگردان ، معلولين، جذاميان و بيماران غير قابل علاج ارائه مي شده است.
بعدها از اوايل قرن 16 ميلادي با افزايش توليد و درآمدهاي ملي و به دنبال آغاز فرايند صنعتي شدن در برخي كشورها، ابعاد خدمات اجتماعي توسعه يافت و قرن نوزدهم و بيستم شاهد توسعه و گسترش وسيع اين خدمات بود. دولتها ابتدا در اين امور مشاركت كردند و بعدها مسئوليت سياست گذاري و ارائه خدمات كليدي را در اين حوزه از طريق تصويب قوانين و مقررات و نظامهاي خدماتي و رفاه اجتماعي به عهده گرفتند.
پيشرفت علوم و فنون نيز تأثير مهمي بر توسعه خدمات بهزيستي بر جاي گذارد. بالاخص نوآوري و كشفياتي كه در حوزه روش شناسي (متدولوژي) و فن شناسي (تكنولوژي) مربوط به تعليم و تربيت، پزشكي، روان شناسي، شيمي و بيولوژيكي و غيره به وجود آمد، باعث شد كه نه تنها نتايج مفيد آنها عايد افراد سالم شود بلكه بسياري از معلولان و محرومان جامعه نيز از آنان بهره‌مند شوند. بعدها در قرن 19 آموزش و پروش نابينايان و ناشنوايان نيز مورد توجه قرار گرفت.
مرحوم جبار باغچه بان در سال 1304 اولين كلاس تعليم كرد و لالها را در آذربايجان به نام باغچه اطفال و بعدها نيز در تهران در سال 1311 تأسيس كرد . از طريق برخي هيئت هاي مذهبي، مسيحي خارجي مراكز درماني و حمايتي براي بيماران و معلولين تأسيس شد.


دانلود فایل


فصل دوم ادبيات نظری و پيشينه تحقيق مفاهیم و نظریه های بهزیستی در ایران

فصل دوم ادبيات نظری و پيشينه تحقيق مفاهیم و نظریه های بهزیستی ,ادبیات نظری بهزیستی ,فصل دوم پایان نامه بهزیستی ,پیشینه پژوهش بهزیستی ,پیشینه پژوهش بهزیستی ,سوابق تحقیق بهزیستی ,تحقیق بررسی بهزیستی

مبانی نظری

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید