تحقیق در مورد پروین اعتصامی

تحقیق در مورد پروین اعتصامی

تحقیق-در-مورد-پروین-اعتصامیقسمتی از متن:
يكي ديگر از بديع ترين و دلاويزترين شكوفه هاي ادب فارسي و يكي از مناديان محبت و مردمي و تقوي در عصر حاضر پروين اعتصامي است. پروين اعتصامي مسمات به رخشنده شاعره ايراني دخت مرحوم يوسف اعتصامي (اعتصام الملك آشتياني طاب ثراه) در (25 اسفند 1285 هـ . ش/1906 م) در تبريز متولد گرديد.
 در كودكي به اتفاق پدر به تهران آمد و بقيه عمر خود را در اين شهر گذرانيد. ادبيات عربي و فارسي را نزد پدر آموخت و دورة مدرسه اناثيه آمريكايي تهران را به پايان رسانيد.
  به علاوه بنا به آشنایی و مکاتبات پدرش باطالبوف قطعا آثار او را هم خوانده است. و از همه آنها برای پرورش ذهنیات خود در دنیای شعر سود جسته است. یکی از ممیزات شعر پروین این است که به کلی از تصنع لفظی و معنوی بدور است و مطلقا ساختگی های که در منظومات دیگران دیده می شود آشنا نیست، و از بیان صریح عقیده خویش در مظاهر مختلفه بیم ندارد. در قصاید و تمثیلات و موضوعات تعاونی و اجتماعی، همه جا این برتری و امتیاز نمایان است اخلاق او پروین، پاک طینت، پاک عقیده، پاکدامن، خوش خط، خوش رفتار، نسبت به دوستان مهربان، در مقام دوستی متواضع، و در طریق حقیقت و محبت پایدار بود- او چنانکه شیوه اغلب عقلاست، کمتر سخن می گفت و بیشتر فکر می کرد، در معاشرت سادگی و متانت را از دست نمی داد،هیچگاه از فضائل ادبی و اخلاقی خود سخنی به میان نمی آورد و همین سادگی و سکوت پروین، گاهی کوته نظران را در فضیلت ادبی  و اخلاقی او به شبهه می انداخت. روی هم رفته، پروین مظهر کمال و اخلاق بود. قلب شاعر، مرکز اسرار حق و حقیقت است.

فهرست:
تولد پروين 
کودکي  
تحصيلات پروين
ازدواج
شاعران هم عصر او
صنعت شعري
بينش و طرز تفکر
بينش در شعرپروين
محيط اجتماعي
مميزات شعر پروين
وفات  
گذري بر اشعار ديوان پروين     
شعري از شهريار راجع به 
منابع و مآخذ   

این فایل به همراه چکیده ، فهرست مطالب ، متن اصلی و منابع تحقیق با فرمتword  در اختیار شما قرار می‌گیرد

تعداد صفحات : 40

دانلود فایل


تحقیق در مورد پروین اعتصامی

پروین اعتصامی,اعتصامی,پروین,شعر های پروین اعتصامی,زندگی نامه پروین اعتصامی ,تحقیق پروین اعتصامی ,بررسی پروین اعتصامی ,مقاله پروین اعتصامی ,پروژه پروین اعتصامی ,تحقیق در مورد پروین اعتصامی ,دانلود تحقیق پروین اعتصامی,ادبیات

تاریخ و ادبیات

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید