پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت مدارس نوع فایل : .ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 28 صفحه قسمتی از متن .ppt : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد: -کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود ! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد. ؟DRIP- 5%>! 3-جلوگیری از اتلاف بیهوده

دریافت فایل


پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت,,روشهای,مختلف,انجماد,زدائی,در,فرآورده,های,دریائی,پاورپوینت,روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی, پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی , پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی, پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ,

پاورپوینت مدارس

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید