پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت  روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی.ppt( قابل ويرايش و آماده ارائه ) تعداد اسلاید 28 اسلاید قسمتی از متن .ppt : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد: -کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود ! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل

دریافت فایل


پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت,,روشهای,مختلف,انجماد,زدائی,در,فرآورده,های,دریائی,پاورپوینت,روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی پکیج,دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائیپکیج,دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی پکیج,

پاورپوینت

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید