ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Microbiological food safety assessment of high hydrostatic pressure processing: A review عنوان فارسی: ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی چکیده عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی (HHP) به عنوان روش جدید غیرحرارتی، پتانسیل بیشتری را در ایجاد محصولات سالم به لحاظ بیولوژیکی در حین حفظ ویژگی های طبیعی اقلام غذایی می باشد. تحقیقات علمی فرایند و کاربردهای صنعتی آن در دو دهه گذشته با بسیاری از انتشارات علمی همراه با توصیف کاربردها، مزیت ها و محدودیت های آن، گسترده بوده است. تعداد صفحات انگلیسی: 10 تعداد صفحات فارسی: 28 سال مقاله: 2011 فرمت فایل:

دریافت فایل


ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

ارزیابی سلامت غذایی میکروبیولوژیکی عمل آوری فشار بالای هیدرواستاتیکی

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید