خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Drying of ultrasound pretreated apple and its selected physical properties عنوان فارسی: خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن چکیده هدف این مقاله، تحقیق و بررسی بکارگیری اولتراسوند به صورت انتقال حجم با تقویت روش به دلیل خشک کردن بافت سیب ها می باشد. قدرت اولتراسوند (فراصوتی) در بسامد 35KHz به مدت 20و10 و 30 دقیقه در حمام اولتراسوند فراهم شده بود. مکعب های سیب با استفاده از روش کنوکسیون (همرفت) در 70 درجه سانتی گراد و در سرعت هوای 1.5m/s خشک شده بودند. تأثیر پیش عمل آوری اولتراسوند تحت خشک کردن مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته بودند. تعداد

دریافت فایل


خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید