دینا فایل / ارزیابی پتانسیل آنتی اکسیدانت های موجود در سبزیجات انتخابی پربرگ و سبزرنگ
ارزیابی پتانسیل آنتی اکسیدانت های موجود در سبزیجات انتخابی پربرگ و سبزرنگ
ارزیابی پتانسیل آنتی اکسیدانت های موجود در سبزیجات انتخابی پربرگ و سبزرنگ
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Evaluation of antioxidant potential in selected green leafy vegetables عنوان فارسی: ارزیابی پتانسیل آنتی اکسیدانت های موجود در سبزیجات انتخابی پربرگ و سبزرنگ چکیده سبزیجات پربرگ و سبزرنگ گروهی از گیاهان بشمار می آیند که منابع غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی می باشند ولی با این حال به صورت کامل مورد بررسی قرار نگرفته اند. مطالعه ای جامع و اساسی روی واکنش پاکسازی-رادیکال آزاد در چهار نوع گیاه، معروف به pisonia alba, sauropus androgynus, centella asiatica, trigonella foenum-graecum صورت گرفت. تعداد صفحات انگلیسی: 8 تعداد صفحات فارسی: 24 سال مقاله: 2009 فرمت فایل: PDF
ارزیابی پتانسیل آنتی اکسیدانت های موجود در سبزیجات انتخابی پربرگ و سبزرنگ