میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Phenolic content and antioxidant activity of extracts from whole buckwheat (Fagopyrum esculentum Möench) with or without microwave irradiation عنوان فارسی: میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های استخراج شده از گندم سیاه (Fagopyrum esculentum Möench) با یا بدون اشعه های مغناطیسی چکیده هدف این مطالعه، استخراج مؤلفه ها و عنصرهای فنولی و بررسی واکنش آنتی اکسیدان های حاصله از گندم سیاه با آب، اتانول آبی 50%، یا اتانول 100%، با استفاده از تابش اشعه های مایکروویو یا با استفاده از حوضچه آبی به مدت 15 دقیقه در دماهای مختلف (23 الی 150 درجه سانتی گراد) می باشد. با افزایش دما، میزان فنول

دریافت فایل


میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
مقالات آموزشی
مقالات آموزشی
ترجمه رسمی
ترجمه رسمی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید