تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی)

تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی)

تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی)

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: The occurrence of ochratoxin A in blue cheese عنوان فارسی: تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی) چکیده شواهدی مبنی بر پیدایش اکراتوکسین A در پنیرهای آبی برای اولین بار گزارش شده است. ایجاد روش دقیق و قابل اعتماد برای استخراج OTA از پنیر، همچنین قابلیت دسترسی به روش جدید حساس به HPLC-FLD برای ما امکان تعیین اکراتوکسین A را در شاخص های پیچیده مانند پنیرها حتی در هر سطح پایین (LOD در پنیر: 0.02mg/kg) فراهم کرده است. تعداد صفحات انگلیسی: 6 تعداد صفحات فارسی: 16 سال مقاله: 2008

دریافت فایل


تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی)

تشکیل اکراتوکسین A در پنیر آبی (کپکی)

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید