دینا فایل / غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی
غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی
غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Enrichment of ice cream with dietary fibre: Effects on rheological properties, ice crystallisation and glass transition phenomena عنوان فارسی: غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی، کریستالیزه (بلورین شدن) یخ و پدیده انتقال شیشه چکیده در مطالعات حال حاضر، تأثیر چهار منبع فیبر غذایی (جوصحرایی، گندم، سیب و اینولین) روی خواص حرارتی و رئولوژیکی محلول های ساکاروز-پلی ساکاروئیها و مخلوط بستنی مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حجم فیبر در ترکیب غیرمحلول به طور چشمگیری غلظت، کم طعم و بویی، مدلی از محلولها و بستنی ها با توجه به افزایش همه جامدات و با در برگرفتن شکل گیری شبکه هیدرات سلولز و هموسلولزها
غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی