اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Significance and applications of phenolic compounds in the production and quality of milk and dairy products: a review عنوان فارسی: اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی: مرور چکیده دامنه گسترده ای از ترکیبات فنولی (PCها) در محصولات غذایی، مخصوصاً مواد حاصله بروش کشت، بوجود می آیند که در ان این ترکیبات به ویژگی های ارگانولپتیک، یعنی منقبض کننده، تیره کننده رنگ آبجو، رنگ گیری/ رنگ دهی خاص و بدون مزه و بو دست می یابند. بروز ترکیبات فنولی در محصولات شیری و لبنی نتیجه از وجود فاکتورهای مختلف مثل مصرف کاه ها و علوفه های خاص توسط گله، کاتابولیسم پروتئین ها به

دریافت فایل


اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید