دینا فایل / بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر
بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر
بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Exploring the drying behaviour and particle formation of high solids milk protein concentrate عنوان فارسی: بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر چکیده کنسانتره پروتئین شیر (MPC) پودرهای محصولات لبنی با ارزش هستند، اما در حال حاضر شناخت روش خشک کردن آنها و تشکیل ذرات در طی عمل دهیدراته شدن (از دست دادن آب) انتقالی (همرفتی) به ویژه در غلظت بالا محدود است. هدف این مطالعه بهبود شناخت روش خشک کردن MPC، به ویژه تاثیر غلظت روی توزیع مجدد ترکیب بندی، و تشکیل ذرات از قطرات ریز است. ما روش خشک کردن قطره ای فیلامت شیشهای را برای نظارت بر تاریخچه خشک کردن
بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر