بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

دینا فایل "|" جدیدترین فایل ها "|" تماس با ما

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Exploring the drying behaviour and particle formation of high solids milk protein concentrate عنوان فارسی: بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر چکیده کنسانتره پروتئین شیر (MPC) پودرهای محصولات لبنی با ارزش هستند، اما در حال حاضر شناخت روش خشک کردن آنها و تشکیل ذرات در طی عمل دهیدراته شدن (از دست دادن آب) انتقالی (همرفتی) به ویژه در غلظت بالا محدود است. هدف این مطالعه بهبود شناخت روش خشک کردن MPC، به ویژه تاثیر غلظت روی توزیع مجدد ترکیب بندی، و تشکیل ذرات از قطرات ریز است. ما روش خشک کردن قطره ای فیلامت شیشه‌ای را برای نظارت بر تاریخچه خشک کردن

دریافت فایل

download

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

مقالات ترجمه شده

21 روش کسب درآمد

کسب و کار اینترنتی

تحقیق خشکبار

سایر رشته های فنی مهندسی

مدیریت و تشکیلات کارگاهی

سایر رشته های فنی مهندسی

ذرات یکسان

سایر رشته های فنی مهندسی

شناخت انواع مواد مخدر

سایر رشته های فنی مهندسی

پروتئین

سایر رشته های فنی مهندسی

طراحی سایت

مقالات آموزشی

اثر مرکب

مقالات آموزشی

کتاب خطی سحرالعیون اسرار قاسمی،کتاب اسرار قاسمی

کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی

کتاب رساله در علوم غریبه 2

کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی

کتاب رساله در علوم غریبه 1

کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی

دسترسی سریع

دینا فایل

هدف ما در دینا فایل ارائه بهترین فایل ها در بستری امر و مطمئن برای کاربرانی که نیاز به فایل هایی ارزشمند دارند. جهت ارتباط با ما با ای دی تلگرامی زیر در ارتباط باشید @hi_helper