بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Exploring the drying behaviour and particle formation of high solids milk protein concentrate عنوان فارسی: بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر چکیده کنسانتره پروتئین شیر (MPC) پودرهای محصولات لبنی با ارزش هستند، اما در حال حاضر شناخت روش خشک کردن آنها و تشکیل ذرات در طی عمل دهیدراته شدن (از دست دادن آب) انتقالی (همرفتی) به ویژه در غلظت بالا محدود است. هدف این مطالعه بهبود شناخت روش خشک کردن MPC، به ویژه تاثیر غلظت روی توزیع مجدد ترکیب بندی، و تشکیل ذرات از قطرات ریز است. ما روش خشک کردن قطره ای فیلامت شیشه‌ای را برای نظارت بر تاریخچه خشک کردن

دریافت فایل


بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
مقالات آموزشی
مقالات آموزشی
ترجمه رسمی
ترجمه رسمی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
کتابهای علوم غریبه و طلسمات خطی اصل اسکن شده از کتاب اصلی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید