دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری

دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری

دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری

دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری فرمت : word تعداد صفحات : 94 همان طور که می دانید بهترین راه برای گرفتن ایده و یافتن موضوع پژوهش مطالعه تحقیق های سایر افراد هست که علاوه بر یادگیری ساختار یک پژوهش به شما در جهت انتخاب موضوع کمک شایانی می کند. هدف از قرار دادن این پژوهش نیز همین است. چكيده دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد. دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبني

دریافت فایل


دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری

دوغ کره در تهيه نوشيدنی های تخميری , کره دوغ در تهيه نوشيدنی های تخميری , کره دوغ , نوشيدنی های تخميری , دوغ کره

کارشناسی

فایل های جدید