بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی)

بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی)

بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی)

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی Recovery of carotenoids from tomato processing by-products – a review عنوان فارسی: بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی) چکیده فرآوری صنعتی، مقدار زیادی از فرآورده های جانبی را با ارزش کم تولید می کنند که عمدتاً به عنوان غذای چهارپایان یا دفع بکار می روند؛ با این حال، به عنوان یک منبع غنی کاروتنوئیدهای طبیعی، ضایعات گوجه فرنگی می توانند برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالا برای غذا، محصولات آرایشی یا کاربردهای دارویی به کار روند. هدف از این بررسی، خلاصه و ارائه دیدگاهی در مورد روش موجود استخراج برای بازیافت کاروتنوئیدها و به طور ویژه ای لیسوپن از فراورده جانبی گوجه فرنگی می باشد. روش استخراج حلال آلی ارائه شده اند و تأثیر شرایط

دریافت فایل


بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی)

بازیافت کاروتنوئیدها از فرآورده جانبی گوجه فرنگی (یک بررسی)

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید