تحقیق باموضوع كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

تحقیق باموضوع كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

تحقیق باموضوع  كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

تحقیق باموضوع كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي 86صفحه قالب ورد قابل ویرایش بخشی ازمتن: مقدمه: استخراج با حلال يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برمي‌گردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روش‌هاي استخراجي نظير، سونيكيشن، سوكسله، استخراج با فاز جامد و استخراج مايع-مايع كه مدتها پيش ابداع شده‌اند امروزه نيز به همان صورت قبلي جهت تهيه نمونه بكار مي‌روند. بعلاوه، روش‌هاي استخراج با حلالهاي مايع نظير سوكسله داراي محدوديت‌هاي مختلفي همچون آلودگي محيط زيست بدليل وجود حلالهاي دورريز، بازگيري ناقص نمونه‌ها، وقت گير بودن فرآيند، مصرف زياد حلال و... هستند. بدين‌ترتيب، محققان

دریافت فایل


تحقیق باموضوع كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

تحقیق باموضوع كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

صنایع ومشاغل مختلف

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید