تحقیق باموضوع کنسروسازی

تحقیق باموضوع کنسروسازی

تحقیق باموضوع کنسروسازی

تحقیق باموضوع کنسروسازی 61صفحه قالب ورد قابل ویرایش بخشی ازمتن: 1ـ1ـ تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام لوبيا چيتي: براي تهيه كنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترين لوبيا چيتي در ايران لوبياي خمين است. بسته به محل برداشت ماده اوليه ميزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغير باشد و دانه هاي با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند. محتويات موجود در 100 گرم لوبيا چيتي عبارتند از : كالري: 338

دریافت فایل


تحقیق باموضوع کنسروسازی

تحقیق باموضوع کنسروسازی

صنایع

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید