بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو

بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو

بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : مقاله وتحقیق نوع فایل : .doc( قابل ويرايش و آماده ارائه ) تعداد صفحه 27 صفحه قسمتی از متن .doc : مرسريزه بدون كشش (Caustisizing) پنبه در حالت آزاد در سود سوزآور جمع شده (آب رفته) و در نتيجه ارتجاعيت و حجم آن افزايش مي‌يابد. اين خاصيت سود سوزآور براي توليد پارچه‌هاي پنبه‌اي با ارتجاعيت مثل لباس ورزشي، جوراب و غيره مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مقدار جمع‌شدگي به غلظت سود سوزآور بستگي دارد بر اثر جمع‌شدگي پارچه، وزن در واحد سطح افزايش مي‌يابد. مرسريزاسيون بدون كشش مقداري از جلاي الياف پنبه مي‌كاهد ولي در عوض استحكام و ميل جذبي آن براي رنگينه افزايش مي‌يابد به علاوه پوشش الياف پنبه

دریافت فایل


بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو

بررسي,اثر,قليا,برروي,پنبه,در,محيط,مايكروويو.doc,بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو.doc,دانلود بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو.doc پکیج,دانلود بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو.docپکیج,دانلود بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو.doc,بررسي اثر قليا برروي پنبه در محيط مايكروويو.doc پکیج,

مقاله وتحقیق

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید