دینا فایل / پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)
پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)
پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)
دانلود پاورپوینت با موضوع تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده)،
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
در قالب ppt و در 28 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
كالباسهاي حرارت ديده
مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده
تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده
روش كوتريزاسيون گوشت
روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت جداگانه
روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت توام
و ...
بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه:
فرآوردههاي گوشتي به فرآوردههايي اطلاق ميشود كه حداقل نيمي از آن را
گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآوردههاي گوشتي را به چهار دسته
تقسيم ميكنند:
1ـ كالباسهاي حرارت ديده
2ـ كالباسهاي خام
3ـ كالباسهاي پخته
4ـ گوشتهاي عمل آمده
1ـ كالباسهاي حرارت ديده
2ـ كالباسهاي خام
3ـ كالباسهاي پخته
4ـ گوشتهاي عمل آمده
تقريباً
كليه كالباس و سوسيسهاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآوردههاي گوشتي كشور
ما از نوع حرارت ديده ميباشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي
اختلاف شاياني ندارند و مهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه ...
فرآورده گوشتي , كالباسهاي حرارت ديده, مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده, تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده, روش كوتريزاسيون گوشت, پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي, تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي, کالباس
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید