پاورپوینت نكات لازم در دوشيدن شير

پاورپوینت نكات لازم در دوشيدن شير

پاورپوینت-نكات-لازم-در-دوشيدن-شير

دانلود پاورپوینت با موضوع نكات لازم در دوشيدن شير،
در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
نكات لازم در دوشيدن شير
براي دوشيدن شير دستها و ظروف بايد كاملا پاكيزه باشند . استفاده از ظروف پلاستيكي براي جمع آوري و ذخيره شير بهتر از ظروف شيشه اي است .
شير دوشيده شده در شرايط خوب بعلت دارا بودن عوامل ضد عفونت قابل نگهداري است .
ميكروبها در شير دوشيده شده براي حداقل 8 ساعت در خارج از يخچال شروع به رشد نمي كنند .
شير دوشيده شده تا 24 ساعت در يخچال ،
3 ماه در فريزرهاي خانگي ، و
6 تا 12 ماه در فريزرهاي صنعتي قابل نگهداري است .
ظرفي كه براي فريز كردن شير بكار مي رود بايد تا 3/4 پرشود كه جاي يخ زدن داشته باشد0
از قالبهاي پلاستيكي تهيه يخ نيز مي توان براي فريز نمودن شير استفاده كرد و پس از فريز شدن مكعنهاي يخ را در كيسه پلاستيكي خالي نموده و تاريخ را روي آن ثبت نمود.
 هميشه اول شيرهاي قديمي تر را بايد مصرف نمود
دانلود فایل


پاورپوینت نكات لازم در دوشيدن شير

نكات لازم در دوشيدن شير, دانلود پاورپوینت نكات لازم در دوشيدن شير, پاورپوینت در مورد نكات لازم در دوشيدن شير, تحقیق نكات لازم در دوشيدن شير, پاورپوینت درباره نكات لازم در دوشيدن شير, پاورپوینت راجع به نكات لازم در دوشيدن شير, پاورپوینت آماده نكات لاز,,,

سایر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید