پاورپوینت پروش و تغذیه جوجه گوشتی

پاورپوینت پروش و تغذیه جوجه گوشتی

پاورپوینت-پروش-و-تغذیه-جوجه-گوشتی

دانلود پاورپوینت با موضوع پروش و تغذیه جوجه گوشتی،
در قالب ppt و در 34 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
دلایل پیشرفت پرورش طیور گوشتی: 1- نیاز انسان ها به پروتئین حیوانی 2- محدودیت مراتع و بالا بودن هزینه پرورش دام 3- سرعت بالای رشد طیور 4- کم بودن چربی و به همراه آن قابلیت بالای هضم گوشت سفید 5- بیشتر بودن پروتئین گوشت مرغ نسبت به دیگر دام ها
فاکتورهای ضروری در پرورش طیور گوشتی:
1- حصول حداکثر رشد
2- بهبود کارآیی تبدیل خوراک
3- بهبود ضریب تبدیل
4- سلامت مرغ
5- سلامت مصرف کننده
6- آسایش مرغ
سویه های تجاری مرغ گوشتی:
1- راس
2- هوبارد
3- کاب
4- لوهمن
5- آربوراکرس
6- پترسون
انواع نژاد مرغ گوشتی:
1- نژاد آمریکایی
2- نژاد انگلیسی
3- نژاد آسیایی
4- نژاد مدیترانه ای
تغذیه
اشکال دان جوجه گوشتی :
دان آردی : درصورت عدم دسترسی به دان کرامبل حداکثر تا دو هفته در اختیار گله قرار می دهند.
دان کرامبل : جوجه گوشتی را می توان از آغاز تا پایان با این دان تغذیه کرد.
پلت : جوجه ها از دو تا سه هفتگی به بعد قادر به تغذیه از پلت خواهند بود.
جوجه ها این شکل دان را بر دان های دیگر ترجیه می دهند.
برنامه های اصلی تغذیه جوجه های گوشتی :
شامل دو جیره:
2. شامل سه جیره:
ویتامین ها و عوارض کمبودشان در جیره
ویتامین A: کاهش رشد, ضعف, لاغری, کاهش مقومت بدن در برابر بیماری ها, خشکی و کوری چشم
ویتامین D: کاهش رشد, نرمی استخوان, ضعف پا
ویتامین E: کاهش رشد, کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری ها, آنسفالومالاسی تغذیه ای و دیستروفی عضلانی
ویتامین K3: خونریزی زیر جلدی و ایجاد اختلال در رشد و نمو
ویتامین B1 و B2: کاهش رشد و عدم تحمل در برابر استرس حرارتی, فلج پا
ویتامین B3: آماس مخاط دهان و زبان, رشد ناکافی پرها, درماتیت ناحیه سر و پا, تورم زانو, پرانتزی شدن پاها
ویتامین B5 و B6: کاهش رشد, کاهش مقاومت بدن در مقابل بیماری ها و عوامل استرس زا, ایجاد ضایعات جلدی در پوست ناحیه پا, رشد ناقص استخوان ها
ویتامین H3: کاهش رشد, زبر و پوسته شدن پاها, شکاف کف پا, ضایعات دهانی و پلکی
چربی در جیره طیور
چربی در جیره :
1- معمولاً حاوی 5 تا 6 درصد چربی
2- می تواند تا 8 درصد نیز حاوی چربی باشد
چربی در لاشه :
1- تأمین ظاهر جالب لاشه
2- بالا بردن کیفیت گوشت
3- نامطلوب بودن مقدار زیاد آن
4- شکل اصلی چربی ذخیره شده در بافت های طیور تری گلیسیرید است
5- 95% از تری گلیسیرید نام برده از طریق دان و بقیه از طریق سنتز در بدن بدست می آید.
6- هرچه چربی لاشه افزایش یابد آب آن کاهش می یابد
پروتئین در جیره جوجه گوشتی
1- نیاز جوجه ها به پروتئین کل اهمیت ندارد
2- نیاز روزانه جوجه های گوشتی به تک تک اسیدهای آمینه حائز اهمیت است
3- سن و جنس جوجه ها در احتیاجات آن ها به پروتئین موثر است
4- پروتئین جیره رابطه مستقیم دارد با انرژی جیره
5- براساس اصول علمی جیره جوجه ها در دو هفته اول زندگی باید حاوی 24 درصد پروتئین برسد
دانلود فایل


پاورپوینت پروش و تغذیه جوجه گوشتی

پروش و تغذیه جوجه گوشتی, دانلود پاورپوینت پروش و تغذیه جوجه گوشتی, پاورپوینت در مورد پروش و تغذیه جوجه گوشتی, تحقیق پروش و تغذیه جوجه گوشتی, پاورپوینت درباره پروش و تغذیه جوجه گوشتی, پاورپوینت راجع به پروش و تغذیه جوجه گوشتی, پاورپوینت آماده پروش و ت,,,

سایر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید