پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی

پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی

پاورپوینت-فرآوری-غلات-و-منابع-پروتئینی

دانلود پاورپوینت با موضوع فرآوری غلات و منابع پروتئینی،
در قالب ppt و در 62 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
مقدمه
نشاسته منبع اصلی انرژی در جیره گاوهای پر تولید است.
بخش معنی داری از جیره گاوهای شیری (کمتر از 20 % تا بیشتر از 35 %) را تشکیل می دهد.
عمده نشاسته جیره از منابع غله ای جیره است (یولاف با 45 % نشاسته و ذرت با 72 % نشاسته).
وضعیت نشاسته منابع علوفه ای جیره؟؟؟
بنابراین استفاده اپتیمم از نشاسته جیره، اصلی برای بهبود کارایی تولید شیر است.
تغییر در NEl مصرفی یا NEl جذبی با ایجاد تغییر در قابلیت هضم شکمبه ای و بعد از شکمبه ای نشاسته می تواند تولید شیر و پروتئین شیر را تغییر دهد.
منابع نشاسته ای در جیره نشخوارکنندگان در ایران
جو منبع غله اصلی در جیره های کشور
ذرت دومین منبع غله برای نشخوار کنندگان در ایران (البته قیمت این اقلام تاثیر به سزایی بر سطح شان در جیره دارد).
در جیره گاوهای پر تولید بطور سنتی نسبت 50 به 50 از این دو غله بکار می رود، آیا شما نیز همین کار را در آینده خواهید کرد؟؟؟
دانلود فایل


پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی

فرآوری غلات و منابع پروتئینی, دانلود پاورپوینت فرآوری غلات و منابع پروتئینی, پاورپوینت در مورد فرآوری غلات و منابع پروتئینی, تحقیق فرآوری غلات و منابع پروتئینی, پاورپوینت درباره فرآوری غلات و منابع پروتئینی, پاورپوینت راجع به فرآوری غلات و منابع پروت,,,

سایر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید