پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده

پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده

پاورپوینت-تغذیه-مادران-باردار-و-شیرده

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه مادران باردار و شیرده،
در قالب ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
نیازهای تغذیه ای در دوران بارداری و شیردهی
توصیه های تغذیه ای
جدول و نمودار وزن گیری مادران باردار
تغذیه در بیمارها و شکایات دوران بارداری
اصول تغذیه صحیح

رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی
تنوع: اطمینان از مصرف همه گروه های اصلی غذایی ( نان وغلات، میوه و سبزی، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات و مغزدانه ها)
تعادل: مصرف مقادیر کافی از هر گروه (در هر گروه غذایی مواد غذایی با ارزش تقریبا یکسان قرار دارند ومی توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد)

1-گروه نان وغلات: این گروه منبع عمده تامین انرژی مورد نیاز روزانه است و شامل انواع نان، برنج، انواع ماکارونی و رشته ها، غلات صبحانه و فرآورده های آنها به ویژه محصولات تهیه شده از دانه کامل غلات است.
مقدار توصیه شده: 11-7 واحد در روز
هر واحد: یک برش 30 گرمی (یک کف دست) نان سنگک، تافتون یا بربری یا 4 بر ش نان لواش= نصف لیوان غلات پخته مانند برنج یا ماکارونی
2-گروه میوه ها:این گروه شامل انواع میوه، آب میوه طبیعی، کمپوت میوه ها و میوه های خشک (خشکبار) می باشد. خانم های باردار باید  از میوه های مختلف به طور متوسط 4-3 واحد  در روز استفاده نمایند.

3-گروه سبزی ها:
 این گروه شامل انواع سبزی های برگ دار، هویچ، بادمجان، نخود سبز، انواع کدو، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز، کرفس، ريواس و سبزيجات مشابه ديگر است. این گروه دارای انواع ویتامین های آ، ب، ث و اسيد فوليک، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و مقدار قابل توجهی فیبر و آنتی اکسیدان است. مقدار توصیه شده از سبزی ها برای خانم های باردار و شیرده به طور متوسط 5-4 سهم در روز است

3-گروه شیر و لبنیات:
این گروه منبع عمده تامین کلسيم، فسفر، پروتئین و ویتامین های A  و B2 می باشد که برای رشد و استحکام دندان ها و  استخوان ها ضروری است. مواد این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، بستنی، دوغ و کشک می باشد. در دوران بارداری و شیردهی مصرف روزانه 4-3 واحد از مواد غذایی این گروه توصیه می شود.
مقدار توصیه شده: 4-3 واحد در روز

4- گوشت، تخم مرغ، حبوبات و مغز دانه ها: این گروه منبع عمده تامین پروتئین و املاحی نظیر آهن و روی است. مواد این گروه شامل انواع گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله)، گوشت های سفید (مرغ، ماهی و پرندگان) تخم مرغ، حبوبات (نخود، انواع لوبیا، عدس و لپه و ...) و مغز دانه ها (گردو، بادام، فندق، بادام زمینی و ...) است. مقدار توصیه شده از مواد این گروه برای خانم های باردار و شیرده حدودا 3 واحد در روز است.
مقدار توصیه شده: 3 واحد در روز

غیر از گروه های غذایی اصلی، یک گروه متفرقه نیز وجود دارد که شامل انواع قندها و چربی ها مثل قند و شکر، شیرینی، روغن، کره، خامه، نمک، شکلات، سس مایونز، انواع مرباها، نوشابه های گازدار، انواع ترشی ها و شورها و غیره می باشد. به طور کلی مصرف مواد این گروه در حداقل مقدار توصیه می شود.

مقدار توصیه شده: حداقل مقدار
دانلود فایل


پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده

پزشکی , پرستاری , تغذیه مادران باردار و شیرده, دانلود پاورپوینت تغذیه مادران باردار و شیرده, پاورپوینت در مورد تغذیه مادران باردار و شیرده, تحقیق تغذیه مادران باردار و شیرده, پاورپوینت درباره تغذیه مادران باردار و شیرده, پاورپوینت راجع به تغذیه مادرا,,,

پرستاری

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید