دینا فایل / تحقیق هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی
تحقیق هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی
تحقیق هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی
دانلود تحقیق با موضوع هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی،
در قالب word و در 54 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربي خوراكي عبارتست از يك واكنش شيميايي كه در آن هيدروژن به باندهاي مضاعف زنجيره اسيد چرب اضافه ميشود .
هيدوژناسيون فرايندي است كه شكل ، توزيع و يا تعداد پيوندهاي دوگانه را در زنجيره اسيدهاي چرب تغيير مي دهد و به همين خاطر پايداري شيميايي و رفتار فيزيكي چربي و تري گليسريد را تغيير ميدهد.
هيدوژناسيون روغنهاي نباتي ،جهت تبديل روغنهاي مايع به حالت نيمه جامد به حالت نيمه جامد و يا چربيهاي مختلف جهت تهيه مارگارينها و شورتنينگ ها انجام مي گيرد .
هيدروژهاسيون يك واكنش گرماز است كه در غياب كاتاليزور حتي دردماي بالا با سرعت كمي به پيش ميرود . زيرا واكنش هيدوژناسيون در غياب كاتاليزور داراي انرژي فعالسازي بسيار بالايي است و جهت تسريع واكنش بايد بر اين انرژي غلبه كرد .
يك كاتاليزور با مجاز ساختن انجام يك واكنش از طريق مكانيسمي خاص، Eact را كاهش ميدهد .
معمولاً كاتاليستي كه براي هيدروژناسيون روغنهاي نباتي در صنعت استفاده ميشود ،نيكل ميباشد .
سه فاز سيستم هيدرژناسيون يعني گاز هيدروژن ،روغن مايع غير فرار و كاتاليست جامد ، در يك راكتور مجهز به همزن و تحت حرارت و فشار در مجاورت هم قرار گرفته و واكنش هيدروژناسيون انجام ميشود
هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی, دانلود تحقیق هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی, تحقیق در مورد هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی, تحقیق هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی, تحقیق درباره هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربی خوراكی,,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید