پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت-بررسی-اثرات-کاربرد-جوش-شیرین-در-عمل-آوری-پخت-ناندانلود پاورپوینت با موضوع بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان،

در قالب ppt و در 37 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان
اثر بر دستگاه گوارش
اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی
اختلالات الکترولیتی
تجمع فلزات سنگین مضر در بدن
مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده
فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان
انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر (به جای استفاده از جوش شیرین)
خمیر ترش
طرز تهیه خمیر ترش سنتی
ویژگی های کاربرد خمیر ترش
مایه خمیر خشک فعال: Active dried yeast
مایه خمیر خشک فعال فوری: instant active dried yeast
آلودگی های نان
راه های جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان) 
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
شرایط فیزیکی نانوایی‌ ها
بهداشت فردی نانواها
بهداشت روش پخت در نان های سنتی
بهداشت و نگهداری مواد غذایی- روش نگهداری از نان
دانلود فایل


پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان,مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان,تهیه خمیر ترش سنتی,کاربرد خمیر ترش,جوش شیرین در نان,جوش شیرین در نان سنگگ,جوش شیرین در نان لواش,جوش شیرین در نان باگت,اثرات جوش شیرین در نان

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید