پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت-بررسی-اثر-فشار-هیدرواستاتیک-بر-ارزش-مواد-غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی،
در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

فن آوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
تولید فشار بالا
تجهیزات فشار بالا
اثرات بیولوژیکی فشار بالا
اثر فشار بالا بر میکرواورگانیزم ها
فشار بالا و واکنش های آنزیمی
فشار بالا و واکنش های بیوشیمیایی
فشار بالا و سلول های میکروبی
استفاده از فشار بالا در فرآوری مواد غذایی
کیفیت حسی مواد غذایی
ژلاتینه شدن پروتئین ها
بهبود کیفیت و خواص عمل کنندگی
نتیجه گیری
منبع


قسمتی از متن پاورپوینت:
فشار 5000 اتمسفر سفیده تخم مرغ را تا حدی منعقد و مات می کند و فشار 6000 اتمسفر سبب ژلاتینه شدن کامل آن می گردد. ژل های سفیده تخم مرغ که در اثر فشار تشکیل می شوند، دارای طعم طبیعی بوده و ویتامین ها و اسیدهای آمینه آن ها تخریب نمی شود و در مقایسه با ژل های حاصل از حرارت آسانتر هضم می شود ...
دانلود فایل


پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی

اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی,تحقیق اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی,مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی,پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی,اثر فشار هیدرواستاتیک,ارزش مواد غذایی

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید