تحقیق طرح های توسعه بخش کشاورزی در زيربخش شيلات و آبزيان

تحقیق طرح های توسعه بخش کشاورزی در زيربخش شيلات و آبزيان

تحقیق-طرح-های-توسعه-بخش-کشاورزی-در-زيربخش-شيلات-و-آبزيان

دانلود تحقیق با موضوع طرح های توسعه بخش کشاورزی در زيربخش شيلات و آبزيان،
در قالب word و در 26 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه
هدف از گزارش
طرح مسئله
وضعيت موجود و تحليل آن
میزان تولید
برنامه آتي
برنامه توسعه
بررسی نقش شیلات در آینده اقتصادی کشور
افق های پیش رو
وضعیت جهانی شیلات
راهكارها
پیشنهادات

              
هدف از گزارش:
ارائه وضعيت زيربخش شيلات و آبزيان به منظور برنامه ريزي بهتر براي حل مسائل و مشكلات آنان مطابق با برنامه چهارم توسعه کشور.

طرح مسئله:
براساس آماری که از سوی فائو منتشر شده است، سالانه 146 میلیون تن ماهی در جهان تولید می شود که سهم ایران از این تولید در سال ،1384 ،52 هزار تن بوده است .با توجه به ارزش غذایی بالای ماهی، تمامی کشورها به نوعی سعی بر ترویج و توسعه مصرف آبزیان در بین شهروندان خود دارند و به غیر از چند کشور،اغلب کشورهای دنیا جزء وارد کنندگان ماهی به شمار می روند. 

از آن جائی که ذخایر آبزیان در جهان رو به اتمام است، برای تأمین این ماده مغزی به روش های مختلفی از جمله پرورش ماهی روی آورده شده است. هر چند که انسان ها از گذشته های دور نیز به پرورش ماهی اقدام می کردند ولی چینی ها به عنوان نخستین پرورش دهندگان ماهی از 2 هزار سال قبل از میلاد بچه ماهی را از رودخانه صید کرده و پرورش می دادند. 

این فعالیت در ایران نیز از سال 1350 شروع شده است که استان گیلان اولین مرکز پرورش ماهی در آن زمان را راه اندازی کرده بود. از آن زمان تحولات چشم گیری در عرصه تولید ماهی در کشور صورت گرفته است، ولی آن چه که تاکنون عنوان می شود، اقدامات مطلوبی است که در جهت افزایش مصرف آبزیان در کشور صورت نگرفته است.

علی رغم این که متخصصان علم تغذیه ماهی را به عنوان غذای سلامتي می شناسد و مصرف آن را برای درمان دردهای قلبی- عروقی و عصبی توصیه می کنند، امروزه این غذای سالم سهم ناچیزی را در سبد غذایی ما ایرانیان به عهده داشته و در سفره های ایرانی به ندرت از آن ها یافت می شود. سرانه متوسط مصرف ماهی و سایر آبزیان در کشور ایران حدود 7 کیلوگرم و در جهان 16 کیلوگرم می باشد در صورتی که این رقم در بعضی از کشورهای دنیا مثل ژاپن، مالدیو، چین و ... به طور میانگین به بیش از 70 کیلوگرم برای هر نفر درسال ذکر شده است.

علت های مختلفی در برابر این بی توجهی به مصرف ماهی و آبزیان با توجه به این که در جهان آنها را به عنوان یک منبع مهم پروتئینی ذکر نموده اند، وجود دارد. عده ای فرهنگ غذایی غلط حاکم بر جامع را بهانه می کنند و برخی نیز دلایلی چون قیمت بالا، کیفیت پایین و ناآشنایی با روش های مختلف طبخ ماهی و سایر آبزیان و ... را به عنوان موانع متداول مصرف آبزیان بیان کرده اند. 

در این مقاله سعی گردیده است. برخی از علت های اصلی عدم تمایل مردم به مصرف آبزیان و یا کم مصرف کردن  نها ذکر گردیده و راه کارهای لازم جهت افزایش مصرف آبزیان بیان گردد:
دانلود فایل


تحقیق طرح های توسعه بخش کشاورزی در زيربخش شيلات و آبزيان

طرح های توسعه بخش کشاورزی در شيلات,طرح های توسعه بخش کشاورزی در زمینه آبزيان,توسعه بخش کشاورزی در شیلات,بررسی نقش شیلات در آینده اقتصادی کشور,وضعیت شیلات,وضعیت شیلات در کشور,وضعیت صنعت شیلات,آینده صنعت شیلات

سایر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
سایر گرایش های مدیریت
سایر گرایش های مدیریت
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید