دینا فایل / دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 16 ص
دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 16 ص
مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 16 ص - word (..doc) - عمران - عمران
نوع فایل : word (..doc)
تعداد صفحه : 16
قسمتی از محتویات فایل :
1
مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون
1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . 2 ـ دامنه كاربرد
1 ـ هدف
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . 2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد .
2 ـ دامنه كاربرد
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است
اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .
اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .
3 ـ تعاريف و اصطلاحات
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار ميرود : 3 ـ 1 ـ مربا : فرآوردهايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار ميرود :
3 ـ 1 ـ مربا :
فرآوردهايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .
3 ـ 2 ـ مارمالاد
2
فرآوردهايست كه طي فرآيند خاص از پوره ميوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) تا رسيدن به غلظت مورد نياز بدست ميآيد .
3 ـ 3 ـ ژله مربا 3
فرآوردهايست شفاف كه طي فرآيند خاص از آب ميوه و يا استخراج آبي ميوه كه فاقد ذرات ميوه بوده ممكن است به وسيله تبخير تغليظ شده و يا مواد قندي مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) به آن اضافه شده و تا غلظت مورد نياز حاصل ميشود .
در مورد ژله مربا ميتوان از قطعات ميوه بصورت پراكنده و معلق در بافت آن استفاده كرد .
4 ـ ويژگيها
4 ـ 1 ـ ميوهها : ميوههاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز ميباشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود . 4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :
4 ـ 1 ـ ميوهها :
ميوههاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز ميباشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود .
4 ـ 2 ـ ساير اندامهاي گياهي :
ساير اندامهاي گياهي مورد مصرف بايد تميز , سالم و تازه باشد ( از گلهاي خشك شده طبق استاندارد مربوطه نيز ميتوان استفاده نمود .)
4 ـ 3 ـ طعم و بو :
مربا و مارمالاد و ژله مربا بايد طعم و بوي ميوه و يا گياه مورد مصرف را داشته باشد . و عاري از هر گونه طعم و بوي حاصل از سوختگي و فساد مانند كپك زدگي و ترشيدگي باشد .
4 ـ 4 ـ رنگ :
مربا و مارمالاد بايد رنگ فرآوردهاي باشد كه تحت شرايط طبيعي و سالم بدست آمده و مشخص كننده نوع ميوه , عاري از رنگ سياه و يا قهوهاي مربوط به اكسيده شدن ميوه يا كارامليزه شدن مواد قندي است باشد .
افزودن هر نوع رنگ به فرآورده مجاز نميباشد .
4 ـ 5 ـ عيوب :
ميوه آفت زده , لك دار , كپك زده , لهيده و ساير مواد اوليهايكه از نوع نامرغوب بوده و منجر به فرآوردههاي نامناسب ميشود عيوب تلقي ميگردد .
تصاویری از چند صفحه نخست فایل :
توجه فرمایید بدلیل تهیهی تصویر با نرم افزار های انگلیسی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی باشد که در فایل اصلی این چنین نیست
دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص ,مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص,دانلود دانلود مقال