دانلود تحقیق در مورد تغذیه در پیوند کلیه

دانلود تحقیق در مورد تغذیه در پیوند کلیه

*******************************************************

لینک دانلود و خرید محصول در پایین همین صفحه

فرمت فایل: ورد (Word)

تعداد صفحات: 11 صفحه

قابل ویرایش و آماده چاپ

******************************************************* 

قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است: 

مقدمه:

تغذیه در پیوند کلیه در صورتی که اخیراً پیوند کلیه انجام داده باشید، شاید این سئوال برایتان پیش آید که آیا رژیم غذایی اتان باید با قبل از پیوند متفاوت باشد یا همان رژیم غذایی قبلی را دنبال کنید. در این صورت شما می توانید برای تنظیم برنامه غذایی خود به پزشک یا متخصص تغذیه مراجعه کنید.

میزان موفقیت پیوندکلیه چقدر است؟

موفقیت عمل پیوند کلیه به این بستگی دارد که به چه میزان بدن فرد گیرنده، کلیه پیوند زده شده را به عنوان مهاجم تلقی کند و نسبت به آن حالت دفاعی بگیرد.

 کلیه خواهر و برادر فرد بیمار حدود 95 درصد با کلیه او همخوانی داشته و موفقیت این نوع پیوند بسیار بالاست که به علت سازگاری ژنتیکی، خونی و بافت است.

 کلیه پدر و مادر و یا فرزند فرد بیمار در حدود 85 درصد با کلیه او همخوانی دارد.

 میزان موفقیت پیوندکلیه، زمانی که از فرد فوت شده کلیه دریافت شود، حدود 80 درصد می باشد.

 نکاتی که پس از پیوندکلیه باید رعایت کرد؟

- از وارد آمدن هر گونه ضربه و فشار به ناحیه لگن و کلیه ها باید جلوگیری کرد.

 - از بستن کمربند های تنگی  که به این ناحیه فشار می آورد باید اجتناب کرد.

 - رعایت بهداشت ضروری است. موقع مصرف مواد غذایی حتما آنها را خوب بشویید و بعد میل کنید، و یا بعد از رفتن به دستشویی حتما دست های خود را با آب و صابون بشویید.

چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه بارگذاری شده ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درست درج نشوند ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است 

متن کامل این فایل با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند را می توانید درپایین صفحه دانلود نمائید 


دریافت فایل


دانلود تحقیق در مورد تغذیه در پیوند کلیه

دانلودتحقیق,دانلودرایگان,پزشکی علوم,تغذیه کلیه,پیوند کلیه,کلیه

علوم پزشکی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید