پاورپوینت آماده; بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

دینا فایل "|" جدیدترین فایل ها "|" تماس با ما

پاورپوینت آماده; بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

پاورپوینت آماده; بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است

 


تعداد اسلاید : 31 اسلاید

1
بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن



2 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است.
قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد.
مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد.
کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.
3 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.
دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی 15 تا 20 سانتی متری خاک پراکنده می باشند.
ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین 10تا 20 عدد وجود دارد.
معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند.
بیشترین محصول بین30 درجه عرض جغرافیایی جنوبی و45 درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید.
بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند . 4 ساختمان برنج پوسته
پریکارپ
پوشش دانه
لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد. سبوس
آندوسپرم : سرشار از نشاسته است.
اسکاتلوم
جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است.


5 ترکیب شیمیایی سبوس برنج FAO در سال 1982گزارش کرد،کل سبوس تولیدی در جهان به 29مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون 10-5% می باشد.
1% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است. 6

سبوس غنی از:
: γ-oryzanol
مهمترین آنتی اکسیدان سبوس برنج به مقدار 2-3% می باشد.
دارای اثر جلوگیری از پیشرفت تومور، کاهش کلسترول، درمان اختلالات عصبی

آنزیمهای موجود در سبوس برنج :
لیپاز، لیپوکسیژناز، پراکسیداز : موثر در حفظ کیفیت و عمر نگهداری سبوس
آلفاآمیلاز، بتاآمیلاز ، آسکوربیک اسید اکسیداز ، سیتوکروم اکسیداز ، دهیدروژناز، داکسی ریبونوکلئاز ، استراز ، فلاوین اکسیداز ، آلفا و بتااکسیداز ، اینورتاز ، لسیتیناز ، فسفاتاز ، فیتاز ، پروتیناز .




روغن سبوس برنج روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ، چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است.
به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد.
غنی از اجزای غیر صابونی : ویتامین E،گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و...
تعادل خوبی در ترکیبات اسیدهای چرب تک غیر اشباعی و چندغیراشباعی واشباع وجود دارد.
ویسکوزیته پایین آن باعث کاهش روغن جذب شده حین پخت و در کل کاهش کالری مصرفی می شود.
8 9 روغن سبوس برنج اثرات روغن سبوس برنج بر سلامت
روغن سبوس برنج حاوی مقادیر زیادی استرول گیاهی،توکوفرول ،توکوترینول،اوریزانول واسکوالن که همگی غیرقابل صابونی هستند.
این ترکیبات باعث کاهش کلسترولLDLوتری گلیسریدها ،افزایش کلسترول HDL،گردش خون را تسهیل می بخشدو ترشح هورمونی را تحریک می کند.همچنین یک روغن خوب برای پوست است به دلیل وجود اسکوالن که لطافت پوست راتقویت میکند وتشکیل چروک پوست رابه تعویق می اندازد.
در مقایسه روغن سبوس برنج وروغن کانولا، کلست

دریافت فایل

download

بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

کتاب ، جزوه

خواص عسل

سایر رشته های فنی مهندسی

روغن های پایه

سایر رشته های فنی مهندسی

تحقیق فلز برنج

مهندسی متالورژی

تحقیق كوروش

تاریخ و ادبیات

تعادل وروش مطالعه پایه سوم

سایر رشته های فنی مهندسی

ساخت تایمر

برق، الکترونیک، مخابرات

LDD.M3463.G

( دامپ ، DUMP ) ویژه تعمیرکاران

ua43k5002ak

( ناند ، NAND ) ویژه تعمیرکاران

دسترسی سریع

دینا فایل

هدف ما در دینا فایل ارائه بهترین فایل ها در بستری امر و مطمئن برای کاربرانی که نیاز به فایل هایی ارزشمند دارند. جهت ارتباط با ما با ای دی تلگرامی زیر در ارتباط باشید @hi_helper