پروژه طراحی ایجاد صنایع محصول شکر

پروژه طراحی ایجاد صنایع محصول شکر

مقدمه

فصل اول:تحلیل بازار

         مقدمه 

         1- معرفی محصول و کاربرد آن

         3- معرفی بازار محصول و بخش های مختلف آن 

         4- صادرات و واردات 

         5- تحلیل عرضه 

         6- عوامل اثر گذار بر تقاضا 

         7- پیش بینی تقاضا 

         8- قیمت گذاری محصول 

         9- تعیین شکاف بازار 

         10- تعیین بازار های هدف 

         11- تحلیل صنعت 

         12- طراحی ساختار سیستم توزیع 

فصل دوم:تحلیل های فنی 

         مقدمه 

         1- مکان یابی کارخانه 

         2- مجوز قانونی 

               3- تعیین ظرفیت کارخانه 

         4- تعیین برنامه تولید سالیانه 

         5- معرفی قطعات محصول 

         6- تصمیم گیری برای ساخت یا خرید 

         7- تعیین مواد اولیه 

         8- انتخاب تکنولوژی تولید 

         9- طراحی فرآیند تولیدومونتاژ

         10- تعیین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز 

         11- تعیین استقرار

         12- سازماندهی و برآورد نیروی انسانی

               13- تعیین سیستم های انتقالی مواد و تجهیزات انتقال مواد 

        14- برآورد تجهیزات انبار/ تجهیزات آزمایشگاه/تاسیسات/تجهیزات زیست محیطی

         15- برآورد وسایل اداری 

         16- طراحی سیستم توزیع 

         17- اقدامات پیش از بهره برداری 

فصل سوم:تحلیل های مالی و اقتصادی 

         مقدمه 

         1- درآمدها 

       2- محاسبه هزینه ها 

     3- برآورد سرمایه ثابت مورد نیاز 

         4- برآورد سرمایه در گردش 

         5- برآورد کل سرمایه گذاری 

         6- ارزیابی مالی 

         7- تامین مالی 

         8- هزینه‌های ثابت و متغیر 

         9- محاسبه شاخص های مالی‌ 

         10- تحلیل اقتصادی 

         11- تحلیل ریسک 

نتیجه گیري و ارایه پیشنهادهاي نهایی     

پیوست ها       

 


دریافت فایل


پروژه طراحی ایجاد صنایع محصول شکر

شکر , صنایع غذایی , پروژه صنایع , صنایع غذایی شکر, پروژه شکر , کارخانه شکر ,

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید