تحقیق در مورد لبنیات

تحقیق در مورد لبنیات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 105 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

‏1

‏فهرست

‏1- چکیده مطالب

‏ 2- مقدمه

‏3- شیر و اهمیت آن

‏4- تولید شیر

‏5- شیر شتر

‏ 6- ترکیبات کلی شیر

‏ 7- اجزای سازنده اصلی شیر

‏- پروتئین

‏- چربی

‏- لاکتوز

‏ - ویتامین ها و نمک های معدنی

‏8- انعقاد حرارتی شیر شتر

‏- بحث و نتیجه گیری

‏9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور

‏- خلاصه

‏2

‏- ابزار و روش ها

‏- آماده سازی Pro‏ های آب پنیر

‏- کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین

‏-الکتروفوز

‏- نتیجه و بحث

‏10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر

‏- ابزار و روشها

‏- توزیع نیتروژنی

‏- بحث و نتایج‏

‏11- پنیر

‏- تهیه پنیراز شیر شتر

‏- تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک

‏- افزودن کپک های عمل آمده پنیر

‏-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ

‏12- مراحل پرورش و تهیه پنیر

‏- لخته شدن

‏3

‏- خشک شدن

‏- بعمل آوردن

‏13- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)

‏- لخته شدن

‏- خشک کردن

‏14- تکنولوژی ساخت پنیر نرم

‏- لخته شدن

‏- خشک شدن

‏- بعمل آوردن

‏- 3 طبقه بندی پنیر نرم

‏15- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته

‏-لخته شدن

‏- خشک شدن

‏- بعمل آوردن

‏16- تولید پنیر DOMIATI‏

‏- روش ها و مواد


دریافت فایل


تحقیق در مورد لبنیات

تحقیق در مورد لبنیات ,لبنیات,دانلود تحقیق در مورد لبنیات ,لبنیات

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید