دینا فایل / دانلود پاورپوینت در باره ی غذاهاي ارگانيك
دانلود پاورپوینت در باره ی غذاهاي ارگانيك
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 35 اسلاید
قسمتی از متن اسلاید ها :
- غذاهاي ارگانيك
- غذاهاي ارگانيک عبارتند از غذاهاي حيواني و گياهي که در توليد آن از سيستم هاي طبيعي استفاده شده و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيک و مواد شيميايي شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .
- طرفداري از محيط زيست و آغشته نکردن مواد غذايي با مواد شيميايي و تهيه غذاي پاک، از اهداف مهم در توليد غذاي ارگانيک است، يعني به هم نزدن قوانين طبيعت و چرخه هاي حياتي مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنيايي عاري از سم.
- تولیدکنندگان غذاهای ارگانیک تلاش میکنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور از هرگونه اسیدچرب ترانس، فرآوردههای اصلاح شده ژنتیکی و بیشتر افزودنیها تولید کنند.
تاريخچه غذاهاي ارگانيک
اگرچه اشتاینر اقتصاددان آلماني برای نخستین بار در سال1924 موضوع اقتصاد کشاورزی و غذاهای ارگانیک را مطرح کرد، اما عملا سال ها طول کشید تا دولتمردان به فکر روی آوردن به این نوع محصولات افتادند .
وسرانجام در سال 1980ميلادي، کشورهاي اروپايي قوانين مربوط به غذا و کشاورزي ارگانيک را وضع کردند.
فرانسه اولين کشوري بود که براي ميوه ها و سبزيجات و غلات برچسب دولتي با عنوان کشاورزي ارگانيک ارائه داد. اکنون استراليا 84 درصد از اراضي کشاورزي ارگانيک دنيا را داراست.
- دلایل حمایت از غذای ارگانیک شامل حفظ محیط زیست، کاهش بازده و صرفه جویی در هزینههای عمومی، تنظیم و توسعه بازار و سلامتی انسانها و جامعه میباشد . شواهد پزشکی موجود در رابطه با همبستگی مواد افزودنی و همچنین بقایای آفت کشها، با افزایش خطر سرطان و آلرژیهای غذایی از عوامل اصلی تمایل مصرفکنندگان به مصرف غذاهای عاری از مواد شیمیایی افزودنی است.
دانلود پاورپوینت آماده, غذاهاي ارگانيک