دینا فایل / پاورپوینت آماده; بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي
پاورپوینت آماده; بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي
پاورپوینت آماده; بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي
مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است
تعداد اسلاید : 45 اسلاید
بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي چكيده غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين ميباشد. ژلاتينهاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوبترين و گستردهترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار ميگيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، ميباشد. ژلاتين ماهي (مخصوصاً ماهيهاي آب گرم) خصوصيات مشابهي را با ژلاتين خوكي (Porcine) دارند و ممكن است به عنوان جايگزيني براي ژلاتين پستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذايي بكار روند. توليد و استفاده از ژلاتين ماهي نه تنها نياز مصرف كننده را ارضا ميكند، بلكه به عنوان ابزاري در جهت استفاده از برخي از فرآوردههاي فرعي صنعت ماهيگيري بكار ميرود. اين مرور بر روي خصوصيات منحصر به فرد، مزايا، اجبارات و چالشهايي كه در توليد و استفاده از ژلاتين ماهي موجود ميباشد و در جهت فراهم آوردن يك ديد جامع و يك بينش عميقتر بر روي عناصر غذايي مهم عمل ميكند، همانطور كه دورنهايي است براي بهرهبرداري بازرگاني در آينده و راهنمايي است براي مطالعات آينده. مقدمه ژلاتين، يكي از محبوبترين پليمرهاي زيستي است كه به طور گستردهاي در غذا، داروسازي، لوازم آرايشي و كاربردهاي عكسبرداري استفاده ميشود و همه آنها به خاطر خصوصيات تكنولوژيكي و وظيفهاي آن است. در صنعت غذاسازي، ژلاتين در ساخت مرباجات و شيرينيجات (اساساً براي فرهم آوردن آدامسها، نساجي و پاياسازي كف) توليداتي با چربي پايين (براي توليد خامه، كاهش چربي)، لبنيات (براي تثبيت و پاياسازي و بافندگي) چيزهاي پخته شده (براي امولسيونسازي، تهيه ژله و پاياسازي و تثبيت) و محصولات گوشتي (براي فراهم آوردن پيوند آب) بكار ميرود. در زمينههاي پزشكي و داروسازي، ژلاتين به عنوان جايگاهي براي ايمپلانت، در داروهاي قابل تزريق براي ارائه ميكروسفرها و در تزريقات درون وريدي استفاده ميشود. همچنين گزارشهايي وجود دارد كه در ان واكسنهاي ويروسي رقيق و زنده در جهت ايمني در برابر كرم كدو، اوريون، سرخجه، استفالوپاتي ژاپني، هاري، ديفتري و كزاز است كه شامل ژلاتيني است كه به عنوان تثبيت كننده بكار ميرود. در صنعت داروسازي، ژلاتين به طور گستردهاي براي ساخت كپسولهاي سخت و نرم، بسط دهندههاي پلاسما و در معالجه زخمها استفاده ميشود. ژلاتين حاوي كالري كمي است و به طور معمول براي استفاده در مواد خوراكي توصيه شده است. از آن جهت كه باعث افزايش ميزان پروتئين ميشود و مخصوصاً در غذاهاي مربوط به بدنسازي نيز مفيد جلوه كرده است. علاوه بر اين، ژلاتين براي كاهش ميزان كربوهيدرات موجود در غذا بكار ميرود كه براي بيماران ديابتي فرمولسازي شدهاند. درخواست جهاني براي ژلاتيم در تمام اين سالها رو به افزايش بوده است. گزارشات اخير نشان داده است كه توليد جهاني ساليانه ژلاتين در حدود 326000 تن ميباشد كه همراه با ژلاتين مشتق شده از پوست خوك كه به عنوان بالاترين ميزان توليد خارجي 46 درصدي به حساب ميآيد و توسط پوست خام گاوي (4/29%)، استخوانها (1/23%) و منابع ديگر (5/1%) به دنبال آن ميآيد. با وجودي كه ژلاتين دامنه وسيعي از موارد استعمال مفيد دارد، بدبيني دریافت فایل
بررسی جایگزینی ژلاتين پستانداران با ژلاتين ماهي
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید