پاورپوینت درباره خط تهیه مربا هویج

پاورپوینت درباره خط تهیه مربا هویج

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 12 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

تهيه مربا، مارمالاد و ژله از ديرباز به عنوان نوعي روش نگهداري محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهاي است كه از ميوه كامل سالم يا از قطعات ميوه طي فرآيند پخت با افزودن مقداري آب و قند به دست ميآيد. اساس تهيه مربا تشكيل ژل پكتين است.
پكتين كربوهيدرات محلول در آبي است كه در ديواره
هاي سلولي ياختههاي گياهي يافت ميشود.
از لحاظ شيميايي پكتين پليمري است كه از به هم پيوستن مولكولهاي اسيد گالاكتوزوئيك تشكيل شده كه شكل اوليه آن در بافتهاي گياهي به صورت پروتوپكتين نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن هميسلولز، آرابان، گالاكتان و .... وجود دارد.
به هنگام رسيدن ميوه تحت تاثير آنزيمهاي پكتوليتيك و هيدروليز عوامل مذكور پكتين ايجاد ميشود. پكتين در حضور مواد قندي و محيط اسيدي قادر است ژل تشكيل دهد. به اين دليل معمولا ميوه رسيده براي تهيه مربا مناسب است.
مربا بايد بافت مالشپذير و كوتاه داشته باشد و قطعات ميوه در آن به آساني قابل تشخيص باشند. جدا شدن ميوه و دو فاز شدن محصول، كريستاليزاسيون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب كيفي در مورد مربا محسوب ميشوند.


دریافت فایل


پاورپوینت درباره خط تهیه مربا هویج

پاورپوینت,خط تهیه مربا هویج,طرز تهیه مربا

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید