پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت

پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 27 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

مقدمه

گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند.
نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد.
باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH  نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان  و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در استخوانها و ماهيچه ها و غدد لنفاوي نگهداري گوشت نسبت به اكثرمواد غذايي ديگر مشكل تر است.
 
 
آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود

آلودگيهاي مرحله پوست گيري است كه از طريق چاقوي كارگران ولباسهاي آنها ناشي مي شود.

   تخليه امعاء و احشاء كه از سیستم    گوارشي حيوان-هوا- آب شستشوي لاشه ها پارچه و برسهاي استفاده شده براي لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشي مي شود.

  آلودگيهايي كه از كف سالن وارد گوشت مي شوند.

گوشتهاي موجود در اتاقهاي سرد ممكن است در معرض آلودگي ناشي از هوا- ديوارها و كف ها و كارگران باشد.


دریافت فایل


پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت

پاورپوینت,روش های نگهداری گوشت,آلودگی های مرحل برش گوشت

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید