دینا فایل / پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت
پاورپوینت درباره روش هاي نگهداري گوشت
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 27 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
لینک دانلود پایین صفحه
مقدمه
آلودگيهاي مرحله پوست گيري است كه از طريق چاقوي كارگران ولباسهاي آنها ناشي مي شود.
تخليه امعاء و احشاء كه از سیستم گوارشي حيوان-هوا- آب شستشوي لاشه ها پارچه و برسهاي استفاده شده براي لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشي مي شود.
آلودگيهايي كه از كف سالن وارد گوشت مي شوند.
گوشتهاي موجود در اتاقهاي سرد ممكن است در معرض آلودگي ناشي از هوا- ديوارها و كف ها و كارگران باشد.
پاورپوینت,روش های نگهداری گوشت,آلودگی های مرحل برش گوشت