پاورپوینت درباره آلاينده هاي موادغذائي

پاورپوینت درباره آلاينده هاي موادغذائي

نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش

 

تعداداسلاید  :115 اسلاید

 

بخشی ازاسلایدها:

ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.

 

این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به

همین دلیل به انها الاینده گوییم.

 

این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:

 

1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و ...)

 

2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند

مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها

 

3- الاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسینها و انتروتوکسینها

 

4- الاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها – افت کشها – هورمونهای گیاهی

 

5-  مواد شیمیایی که در دامداریها و مرغداریها استفاده میشود و وارد زنجیره غذایی انسان میشود مانند داروها و مکمل های غذایی که در دامها استفاده میشود.

Øدربرنامه پایش محصولات کشاورزی از نظر باقیمانده سموم آفت کش و کودهای شیمیایی که به صورت کشوری در نیمه دوم سال ۱۳۹۳ با همکاری ده مرکز دانشگاهی کشور انجام شد,۷ قلم محصول کشاورزی شامل سیب درختی، خیار، گوجه فرنگی و برنج از لحاظ میزان باقیمانده سموم و سه محصول پیاز، سیب‌زمینی و کاهو از نظر میزان نیترات و فلزات سنگین مورد بررسی و آزمون قرار گرفتند.
Ø
Øپس از جمع بندی این مطالعه کشوری مشخص گردید بیشترین درصد عدم انطباق محصولات کشاورزی با استانداردهای مربوطه در خصوص محصول سیب زمینی با ۵/۳۵% آلودگی و کمترین مقدار مربوط به محصول برنج با۴/۲% آلودگی می‌باشد. همچنین مقدار عدم انطباق سایر محصولات نیز شامل خیار ۹/۳۴%، کاهو ۳/۲۲%، سیب درختی ۱/۱۸%، گوجه فرنگی ۴/۱۰% گزارش شد.
Ø
Ø
Øبررسی نتایج، استفاده از سموم نامناسب و نامرتبط برای محصول و یا استفاده بیش از حد مجاز آفت‌کش‌ها یا کودهای شیمیایی در محصولات مورد بررسی را نشان داد.
Ø
Øمحصول سیب‌درختی دارای بیشترین تعداد موارد گزارش شده از این نظر می باشد.
Ø
Øنتایج حاصل از این بررسی مشخص نمود که میزان فلزات سنگین و نیترات در نمونه‌های اخذ شده از سطح عرضه قطب تبریز و میزان آلودگی نمونه ها به باقیمانده سموم و آفت‌کش‌ها در نمونه‌های اخذ شده از قطب تهران بیشترین درصد آلودگی را به خود اختصاص داده‌اند.

علاوه برکودهای نیتراته از نیتراتها  بعنوان مواد افزودنی به سوسیس و کالباس اضافه میشوند .  امینهای نوع دوم در بدن با نیتراتها و نیتریتها واکنش داده و نیتروزامین تولید میکنند.

نیتروزامین ونیتروزامیدها ترکیبات کارسینوژن قوی هستند

دی متیل نیتروزامین از نیتروزامینهای خیلی سمی است که به منظور مهار تولید ان باید از انتی اکسیدانتها استفاده شود.

بهترین راهکار کاهش افزودن این ترکیبات به موادغذایی و افزودن ویتامینهای سی و ای به مواد غذایی بعنوان انتی اکسیدانت میباشد.

 


دریافت فایل


پاورپوینت درباره آلاينده هاي موادغذائي

پاورپوینت درباره آلاینده های موادغذائی , پاورپوینت آلاینده های موادغذائی

علوم پزشکی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
روانشناسی و علوم تربیتی
کتب علوم جفر و رمل
کتب علوم جفر و رمل
کتب علوم جفر و رمل
مسمومیت شناسی و پزشکی قانونی
مسمومیت شناسی و پزشکی قانونی
مسمومیت شناسی و پزشکی قانونی
سایر رشته های پزشکی
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید