تحقیق در مورد اكولوژي، جامعه و كشاورزي

تحقیق در مورد اكولوژي، جامعه و كشاورزي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 9 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

اكولوژي، جامعه و كشاورزي

من قصد دارم تا در مورد رابطه بين اكولوژي، بقاء و جامعه شناسي صحبت كنم و اميدوارم كه بتوانم به شما نشان بدهم كه چرا كشاورزي و باغباني الگوي مناسبي براي بسط و تفهيم اين رابطه ها مي باشند.

من همچنين قصد دارم كه به شما نشان دهم كه تئوري سيستمهاي حياتي، كه هم اكنون در صدر موضوعات علمي قرار دارند يك محدودة مناسب نظري براي فهم روابط بين اكولوژي، بقاء و جامعه در اختيار ما قرار مي دهند. نظريه سيستمها براي اين شناخت، لازم نمي باشد. فرهنگهاي بومي يك آگاهي سيستميك از طبيعت و محيط زندگيشان (نوعي از آگاهي در مورد روابط و وابستگيها) در طول قرنها بدون داشتن هرگونه تصور علمي از آن، بدست آورده بودند. آنها آنچه را داشتند كه گرگور پتسون آن را آزادي سيستميك مي‌خواند.

به هر حال مبناي صحبت ما در اين جا دانش و در محدودة جامعة صنعتي مي‌باشد. در اين محدوده، تاكيد بسيار برروي نظريات علمي مي شود و جالب است بدانيد كه آخرين دستاوردهاي علمي مؤيد تحقيقات ما بوده است.

امروزه داشتن يك ديد درست جامعه شناسي نه تنها براي يك زندگي بهتر از نظر روحي ورواني بلكه براي آينده فرزندانمان و بالخص بقاء جامعه بشري داراي اهميت است. مهمترين وظيفة ما در اين زمانه ساختن و نگهداري جوامع پابرجاي (چه از نظر اجتماعي و چه از نظر فرهنگي و چه از نظر محيط پيرامون) مي باشد كه در آن، قادر به برآورده كردن تمام نيازها و خواسته هاي خودمان باشيم، بدون آنكه شانس بقاء نسلهاي آينده را سلب كنيم.

از زمان آغاز اين بحث در اوائل دهة هشتاد ميلادي، جزئيات و موضوعات نداوم حيات و بقاء اغلب تغيير شكل يافته، بازنگري شده و حتي با استفاده نكردن از منابع اكولوژيكي صحيح كه فهم درستي از آن را برسانند، بي اهميت جلوه داده شده است. آنچه كه به عنوان عامل تداوم يك جامعة پايدار نام برده مي شود، رشته اقتصادي، توسعه و يا رقابتهاي مؤثر اقتصادي نمي باشد بلكه آن چيزي است كه تمام ابعاد زندگي بمانند يك شبكه در آن جمع شده اند. به زبان ديگر، يك جامعه پايدار به صورتي طراحي شده است كه طريقه زندگي، تجارت، اقتصاد، ساختمان فيزيكي و تكنولوژي آن با پتانسيل طبيعت لازم براي بقاء آن تداخل نداشته باشد.

ما در طي تلاشمان براي ساختن يك جامعة پايدار مي توانيم درسهاي باارزشي از طبيعت بگيريم. زيرا اكوسيستمهاي طبيعي، جوامع پايداري از گياهان، حيوانات و ميكروارگانيسمها مي باشند. اعضاي اين جوامع اكولوژيكي، در طي ميليونها سال با يكديگر سازش پيدا كرده اند تا بتوانند به بقاء خودشان ادامه دهند.

بنابراين آنچه كه ما بايد بدانيم ساختار اوليه سازمان اين جوامع پايدار اكولوژيكي است.

وقتي كه ما به عمق اساس و پايه اكولوژي دست يابيم متوجه مي شويم آن را مي توانيم به عنوان اساس يك جامعه نيز بسط دهيم. حتماًَ شما خواهيد گفت كه اكوسيستم هاي پايدار هستند زيرا آنان جوامع زنده اند. پس مي توانيم نتيجه يگيريم كه جامعه شناسي، بقاء و اكولوژي سه جزء قابل تفكيك از يكديگر مي‌باشند.

اكولوژي

لغت اكولوژي، همانطور كه مي دانيم، از كلمه يوناني Oiks به معناي نگهداري خانه گرفته شده است. اكولوژي علم مطالعه در مورد چگونگي عملكرد سيستمهاي عامل در بقاء زندگي زمين مي باشد. به بيان ديگر علمي است كه در مورد ارتباط بين اجزاء ابقاء زندگي در زمين به بحث مي پردازد. همانطور كه جان ميور، طبيعي دان گفته است:

«هرگاه ما بخواهيم حزئي را بيرون بكشيم، متوجه مي شويم كه با تمام اجزاء در جهان گره خورده است».

سيستمهاي زنده

يك محدودة نظري بسيار مناسب براي اكولوژي نظرية سيستمهاي حياتي است. اين نظريه تنها اخيراً مورد توجه قرار گرفته است ولي ريشه در بسياري از زمينه هاي علمي دارد كه از نيمة اول قرن گسترش پيدا كرده اند (مانند بيولوژي اندامها، اكولوژي، تئوري كلي سيستمها و سيبونتيك)

در تمام اين زمينه ها، دانشمندان به بررسي سيستمهاي زنده پرداخته به اين معني كه آنها را به اجزاء كوچكتر تقسيم كرده اند تا جائيكه به جزء غيرقابل تقسيم رسيدند. بر اين اساس ما به اين نتيجه در سيستمهاي زنده رسيده ايم كه طبيعت يك جزء هميشه متفاوت با طبيعت اجراء در كنار يكديگر مي باشد.

طرز تفكر در مورد سيستمها در طي بيست سال گذشته با گسترش علم جديدي كه شامل تمام موضوعات رياضيات جديد مي باشد و شناخت گروه جديدي از موضوعات مربوط به سيستمهاي زنده به مرحلة تازه اي رسيده است.

مثالهايي از اين سيستمها در طبيعت يافت مي شود. هر ارگانيسم (جانور، گياه، ميكروارگانيسم و يا انسان) خودش به عنوان يك سيستم زنده هماهنگ تلقي مي شود. اجزاء يك ارگانيسم مثل برگ و سلول هم خودشان يك سيستم زنده هستند. خارج از دنياي زنده، ما مي توانيم سيستمهايي را پيدا كنيم كه با ساير سيستمها در تعامل هستند. و سيستمهاي زنده همچنين جامعه اي از ارگانيسمها به حساب مي آيند. كه اين مي تواند يك سيستم اجتماعي (يك خانواده، يك مدرسه، يك روستا) يا يك اكوسيستم باشد. تمام اين سيستمهاي زنده اجزايي هستند كه ساختارهاي ويژه از برهم كنش و ارتباط بين آنها به وجود مي آيند. نظريه سيستمها به ما مي گويد كه تمام سيستمهاي زنده هركدام به اندازة خودشان، جزئي از خصوصيات سازمان مربوط را به نمايش مي گذارند.

به طور حتم تفاوتهاي زيادي بين يك اكوسيستم و جامعة انساني وجود دارد. در اكوسيستمها هيچ گونه فرهنگ، بخشش و عدالت وجود ندارد. بنابراين ما


دریافت فایل


تحقیق در مورد اكولوژي، جامعه و كشاورزي

پاورپوینت اکولوژی, جامعه و کشاورزی ,اکولوژی, جامعه و کشاورزی,دانلود پاورپوینت اکولوژی, جامعه و کشاورزی ,اکولوژی,جامعه,و,کشاورزی

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید
نظریه های عمومی مدیریت
عمومی و آزاد
عمومی و آزاد
عمومی و آزاد
گرافیک ، هنر دیجیتال ، طراحی
سوالات و پاسخ و منابع آزمون نظام مهندسی معدن پی جویی و استخراج
دینا فایل مرجعی برای پیدا کردن و دانلود فایل های مورد نیاز شما می باشد که از سیستم و سایت های مختلف این فایل ها با استفاده از ربات های پیشرفته استخراج و جمع آوری شده اند که می توانید با سرچ ساده در بالای همین باکس و یا مراجعه به صفحه اول سایت دینا فایل در کادر جستجو کلمات کلیدی خودتان را وارد نمایید تا تمامی فایل های موجود را جمع آوری و نمایش دهد . به راحتی به سایت اصلی مراجعه فرمایید و نسبت به پرداخت و دانلود اقدام نمایید